Dags för ännu ett härligt webshoptips! Denna veckan är en butik sprängfylld med klassisk lantlig inredning i fokus. Saker som får mig att tänka på vita spetsdukar, mormorsrosor och en rykande kopp kaffe i en vintage kopp.

Det är franskinspirerade och klassiska inredningsdetaljer från lustfylltleverne det handlar om!

Inredningsdetaljer

inredningsdetaljer

inredning lantlig

Hos butik lustfylltleverne.com hittar ni massor av klassiska inredningsdetaljer som passar till alla rum i hemmet. Vackra små detaljer som gör så stor skillnad.

inredning fransk

Varför inte ge bort ett vackert gyllene skrin i present? inte många kvinnor säger nej :)

lantlig inredning

Hotta upp skåpen med vackra fransk inspirerade glasburkar!

lustfylltleverne inredning

Många marina fina detaljer finns hos veckans webshop, perfekta för sommarhuset!

klassisk inredning

Inredningsdetaljer

Veckans butik är Lustfylltleverne som är späckad med personliga och unika inredningsdetaljer. Ägarna till butiken väljer ut alla varor extra omsorgsfullt för att kunderna ska kunna få en genuin upplevelse. De erbjuder klassisk, lantlig, marin och Fransk inspirerad inredning för både fest och vardag. En personlig butik som satsar allt på kvalitet men ändå håller låga priser.

Jag upplever butik Lustfylltleverne som en gammaldags vacker vild mormorsträdgård, där man aldrig vet vad som väntar bakom nästa hörn. Butiken har även satsat mycket just på trädgården då de anser att den också är ett rum i hemmet. De har klassiska vackra detaljer som förskönar både balkong och altan.

Så letar ni efter personliga presenttips är detta butiken att besöka, då det garanterat finns något för alla smaker och rum.

Fram för ett mer lustfyllt leverne!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.