Kattkuddar – söta eller Crazy cat lady?

Som kattägare är jag såklart svag för det mesta med katter! En trend som florerar stadigt är kattkuddar, men här är tom jag som cat lover twistad. Jag menar hur långt ska man gå som kattägare innan det går från cute till creepy?

Här är några ex av moderna kattkuddar men frågan är hur mycket Crazy cat lady faktor det osar om dem?

Kattkuddar

kattkuddar

Kudde formad som katt? hmmm det är creepy i min bok.

prydnadskuddar

hm prydnadskuddar

Katten ovan är fasligt lik min svarta honkatt Pärlan! Frågan är bara om hon är tillräckligt narcissistisk för att uppskatta den.

kuddar online billigt

 

De tre kuddarna ovan finns HÄR

kuddar online

Gangsta kattkudde ovan finns HÄR

prydnadskuddar katter

Nä jag hade nog hellre sett en äkta katt på den gyllende tronen!

prydnadskddar

Detta är en ÄKTA kattkudde säger katten Brorsan :)

Kuddar online

Jag måste säga att jag föredrar mina kissar Brorsan och Pärlan som dekor smycken i soffan framför kattkuddarna ovan. Jag tror heller inte att katterna själva gillar att se kattrivaler, när de ska meditera med matte i soffan efter maten:)

Kattkuddar cute eller bara crazy ?

LOVE M

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

1 Senast uppdaterad

Lena i Wales lördag, september 24, 2016 - 13:50

Jag gillar också katter. Har ingen nu, men har haft en underbar liten kattfröken!
Ha en trevlig weekeend!

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Senast uppdaterad 221 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis