fbpx

Kärleksfulla julklappstips med personlig prägel från Sweet-S

Vi lever i en allt mörkare kallare värld på många vis! På senare tid har det varit rejält turbulent både i TV-världen och inom politiken. Jag förstår inte varför människor ska bråka och hata så hela tiden. Vi har bara ett liv varför inte ta vara på det istället och ge kärlek till omgivningen? Allt gnäll och missnöje just nu i sociala medier härstammar från att folk inte är lyckliga i sina liv, men ingen annan kan ändra er lycka än er själva och hat är aldrig svaret.

Jag tänkte därför tipsa idag om en passande butik som sprider små budskap om kärlek och ljus varje dag. Vi behöver få det inpräntat med text att vi är värda kärlek och då är citat en bra lösning.

Här får ni tips på fina julklappstips med personlig prägel genom som kärleksfulla budskap!

Julklappstips

Att sätta upp små kärleksfulla citat lite varstans i hemmet är ett smart sätt att omvända tänkandet. Om man konstant hjärntvättar sig själv att kärlek är svaret blir det till slut så.

Mobilhyllan med texten “ställ mobilen här så umgås vi istället” är så himla klockren i detta sjukligt mobilbesatta samhälle. Jag menar hur många gånger har man inte suttit på ett fik och polaren eller partnern glor ner i tel ist för talar med eller ser på en? Det är SÅ rude enligt mig och halååå man möts väl inte för att umgås trekant med mobilen.

Nej skärpning! och till alla mobilbesatta bekanta är mobilhyllan ovan den perfekta julklappen alla gånger :)

Ge bort en fin julklapp till älsklingen eller världens bästa föräldrar med ett fint budskap på.

Supersöt barntavla med SÅ sant budskap!

Alla produkter ovan kommer från den lilla genuina butiken online vid namn Sweet-S De säljer produkterna ovan med citat där nästan alla är hundra procent handgjorda. Den enda produkt som inte är handgjord är den populära mobilhyllan med artnr 15.14 Sweet-S andra handgjorda produkter är tillverkade i deras egen ateljé i Småland, av högklassiga väl valda råvaror. De vill komma bort från massproduktionen som så många andra butiker kör och erbjuder istället ett eget mindre personligt sortiment gjort med hjärtat.

Personliga julklappstips från sådana här små butiker är allra roligast för mig att lyfta fram på bloggen. Sedan är ju en present med ett kärleksfullt budskap på, bara det bästa man kan få. Jag gav min förra kille Jon ett armband med ett personligt budskap ingraverat en jul och jag kom ihåg han blev väldigt rörd och tacksam. Ibland kan små små ord av kärlek ge tusen gånger mer glädje, än tusen ytliga Gucci väskor från NK.

Beställer ni hos Sweet-S så ange koden INREDNINGSVIS i kassan så får ni 20 % rabatt på beställningen. (rabattkoden gäller en vecka framåt)

Mer kärlek åt sociala medier!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis