(I samarbete med lampan.se)

Så var det dags för årets första jultrender 2018 span. Vi rivstartar julen 2018 med att ta en titt på hur årets julbelysning ska se ut, ja om man följer trender då. Julen 2018 känns rejält avskalad och långt från dåtidens pompösa färgkavalkad och svulstiga tendenser. Det går en naturlig trend inom inredning allmänt just nu och den speglar även av sig i årets julbelysning. Vi ser mycket stilrena julstjärnor och adventsljusstakar i mässing med modern intressant design.

Här får ni mitt första jultrender 2018 inlägg och jag ger er här 10 jullampor som är riktigt rätt detta året. Några klassiker åkte också med på jultrendtåget:)

Jultrender 2018

Denna fantastiskt fina ljusstake heter Grace och är perfekt belysning i fönstret nu under mörkare kvällar. Den går att använda som julljusstake men funkar lika bra som vacker bordsdekoration året runt.

Denna stilrena ljusstake heter Mäster och kommer från Markslöjd.

En annan stilren adventsljusstake är Junior som är lillebror till tidigare års storsäljare ljusstake Mäster. Junior passar perfekt i den nya tidens stilrena hem och sprider ett mysigt sken.

PR Home har i år en ny adventsstjärna i naturmaterial kallas Anna. Denna stjärna förväntas bli en storsäljare och har samma stilrena moderna look som alla PR Homes produkter.

En till riktigt snygg ljusstake för den moderna julen är denna snygging i mässing och marmor. Den heter Harriet och lommer från märket Watt & veke.

Några jul klassiker

Såklart har jag även några riktiga julbelysningsklassiker i min tomtesäck. Här ser vi klassiska lysande Luciatåg, klassiska adventsljusstakarjulslingor och en klassiker av julstjärnor.

Som sagt så går en av jultrend 2018 i stilrenhetens tecken och passar i moderna hem. Vi ser mycket råa naturmaterial på tex. julstjärnorna och mycket raka rena linjer på adventsljusstakar. All belysning ovan kommer från lampan.se Som är en av Sveriges absolut största lampbutiker online. Lampan.se har precis fått in årets julbelysning med massa härliga nyheter. De kommer även ha rejält låga priser på stor del av julbelysningen. Förutom julbelysning har lampan stort sortiment av taklampor från kända märken, bordslampor, bordslampor, utebelysning och mycket mer.

Jag tycker det är jul med jultrender, att se hur julen kan komma i olika utseenden och skepnader olika år. Jag gillar den glammiga julen, lite åt det Amerikanska hållet med mycket guld och stor mäktig gran. Så se till nu att spana in årets julbelysningstrender på Lampans hemsida. Kolla även in deras sida med julkampanj för ännu mer trendig och mysig julbelysning, ni hittar den HÄR

Ha en kanon vecka!

LOVE M

REA FYND Shoppen

Nordic Nest
4.030 SEK6.155 SEK
Nordic Nest
6.116 SEK7.195 SEK
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Soffadirekt
10 195 SEK15 995 SEK
Jotex
3 779,305 399
Jotex
3 849,305 499
Homeroom
4 799 SEK5 999 SEK-20%
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
24953295
Newport
5 24810 495 -50%
Newport
10 71613 395

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

1 Comment

  1. vad jag längtar efter att få sätta upp min adventsljusstake i fönstret! :D

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.