fbpx

Jultrender 2018 – Stilren julbelysning

Så var det dags för årets första jultrender 2018 span. Vi rivstartar julen 2018 med att ta en titt på hur årets julbelysning ska se ut, ja om man följer trender då. Julen 2018 känns rejält avskalad och långt från dåtidens pompösa färgkavalkad och svulstiga tendenser. Det går en naturlig trend inom inredning allmänt just nu och den speglar även av sig i årets julbelysning. Vi ser mycket stilrena julstjärnor och adventsljusstakar i mässing med modern intressant design.

Här får ni mitt första jultrender 2018 inlägg och jag ger er här 10 jullampor som är riktigt rätt detta året. Några klassiker åkte också med på jultrendtåget:)

Jultrender 2018

Denna fantastiskt fina ljusstake heter Grace och är perfekt belysning i fönstret nu under mörkare kvällar. Den går att använda som julljusstake men funkar lika bra som vacker bordsdekoration året runt.

Denna stilrena ljusstake heter Mäster och kommer från Markslöjd.

En annan stilren adventsljusstake är Junior som är lillebror till tidigare års storsäljare ljusstake Mäster. Junior passar perfekt i den nya tidens stilrena hem och sprider ett mysigt sken.

PR Home har i år en ny adventsstjärna i naturmaterial kallas Anna. Denna stjärna förväntas bli en storsäljare och har samma stilrena moderna look som alla PR Homes produkter.

En till riktigt snygg ljusstake för den moderna julen är denna snygging i mässing och marmor. Den heter Harriet och lommer från märket Watt & veke.

Några jul klassiker

Som sagt så går en av jultrend 2018 i stilrenhetens tecken och passar i moderna hem. Vi ser mycket råa naturmaterial på tex. julstjärnorna och mycket raka rena linjer på adventsljusstakar. All belysning ovan kommer från lampan.se Som är en av Sveriges absolut största lampbutiker online. Lampan.se har precis fått in årets julbelysning med massa härliga nyheter. De kommer även ha rejält låga priser på stor del av julbelysningen. Förutom julbelysning har lampan stort sortiment av taklampor från kända märken, bordslampor, bordslampor, utebelysning och mycket mer.

Jag tycker det är jul med jultrender, att se hur julen kan komma i olika utseenden och skepnader olika år. Jag gillar den glammiga julen, lite åt det Amerikanska hållet med mycket guld och stor mäktig gran. Så se till nu att spana in årets julbelysningstrender på Lampans hemsida

LOVE M

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis