Im dreaming of a Black Christmas! Det finns faktiskt en skräckfilm från 70-talet som heter Black Christmas, en av mina favo skräckisar. Men nog om det för nu handlar det om jultrend 2015 där svart är jul het på tapeten.

Fruktansvärt enligt vissa och alldeles underbart för andra mer trendkänsliga!

Svart jul inredning

svart jul

svarta julklappar

Vill man inte gå hela vägen med svart jul räcker det att pynta med några svarta detaljer som ljus eller paketsnören.

svart jul inspiration

Om man kan bli kär i ett dörrvalv så är jag det nu !

jul veranda

Svart jul behöver inte nödvändigtvis vara bara inomhus!

svart juldukning

Köp svart julinredning billigt

svart julinredning

1. Kudde Lagerhaus 2. Ljusstake marmor ljuslandet.se 3. Svart minigran reformasthlm.se 4.Ursöt liten svart tomtegubbe från fyndiq.se 5. Svarta ljus Lagerhaus 6. Veckans fynd får bli det svarta fårskinnet från Bauhaus för bara 119 kr 7. och svarta snyggaste julgransfoten finns hos Chilli

black christmas decor

Svart jul

Personligen gillar jag inte svart jul så mycket, då den inredningen då blir som all annan inredning resten av året i Sverige. Men jag kan ändå uppskatta svart julinredning som den ovan om den görs på rätt inredningsvis:)

Men det är ändå kul att det  kommer uppkäftiga utmanare till den röda och vita klassiska julen. Det är ingen ide att kämpa emot förändringar utan bara att följa med vågen och välja själv om man hoppar på den eller inte. Julen 2015 är inte som alla andra jular den är mer rockig och mer utmanande än förr.

Vad gillar ni att fira en svart jul ??

Fram för färgad förändring!

LOVE M

Filmtips till jullovet :)

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

1 Comment

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.