fbpx

Bästa Jupynt online från 6 bra butiker

Dags att tipsa om julpynt online väl värt att ge ett extra öga. Det som är så bra med julpynt är även att man kan använda det år efter år. Detta gör att det blir hållbart julpynt i längden. Så hur ska man då dekorera med sitt julpynt? man vill ju inte det ser trashy eller kitch ut. Det handlar helt enkelt om att hålla en röd tråd i julpyntet. Välj ut några få färger och håll er till samma färgskala i hela julinredningen. Om man tar i med för många Jul färger på samma gång. Då kommer hemmet se ut som en ful discokula på crack, ist för ett mysigt Disney Jul hem. Börja med att tänka ut vilka färger ni ska ha på era juldekorationer, och utgå från detta.

LÄS MER: 10 vackra julstjärnor för mysiga julfönster med klass

I år trendar grön Jul stort och inget säger att Julen måste vara röd. Här får ni nu bästa Jupynt online från 6 bra butiker.Och vi tipsar både dyrt och billigt julpynt så ni hittar nåt som passar alla smaker och plånböcker.

Bästa Jupynt online

Ni hittar superfin naturfärgad julstjärna ovan HÄR

Ni hittar juldekoration ovan HÄR HÄR HÄR & HÄR

Åhlens julpynt i klassisk modell

Ni hittar julpyntet ovan HÄR HÄR HÄR & HÄR

Grönt julpynt – Im dreaming of a green X mas

Ni hittar all grön juldekor ovan HÄR

Grönt Julpynt är supertrendigt i år! Vi pyntar med grön dekor matchat med naturliga material. Julinredningen smälter bra ihop med den nya tidens natur dekor.

3 tips för ett perfekt julpyntat hem

  1. Håll en röd tråd i julpyntet! Dont gå crazy med färger det ser bara kitch ut. Utan välj några nyanser tex. rött eller grönt och utgå från dem när ni pyntar.
  2. Våga testa nya nyanser! Julen MÅSTE INTE vara röd jag säger det igen. Den kan vara blå, grön, guld ja tom. rosa. Testa er fram till ni hitta de färger som känns som ER Jul.
  3. Ha en hållbar Jul! Genom att gå på loppisar då kan ni fynda retro julpynt och matcha med nytt julpynt hemma.

Nordic Nest Julpynt med classy touch

Ni hittar snyggt julpynt ovan 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR

Ni hittar ännu mer classy juldekor HÄR

Hos Nordic Nest har man satsat på classy julpynt med det där lilla extra! En tidlös juldekor som håller hållbart år in och år ut.

Mysiga julkuddar för ett perfekt pimp

Ni hittar snygga julkuddar ovan 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR

Ni hittar ännu fler fina julkuddar HÄR

Ni hittar jul hus ovan HÄR

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis