fbpx

Julklappstips till honom och henne från Coolstuff.se

(I samarabete med Coolstuff.se)

Julen närmar sig med stormsteg och med det även lätt ångest över julklappsköpen. Det är alltid lättare enligt mig att köpa presenter till det egna könet. Helt enkelt för man vet vad man själv gillar och kan utgå från det. Ska man köpa julklappar som tjej till honom gäller lite detektivarbete. Kolla tex med bekanta vad mottagaren gillar och utgå från det vid presentköp. Sedan finns det vissa julklappar som är säkra kort för båda kön, som tex lyxiga doftljus.

Julklappstips till honom

Vilken kille vill inte ha ett par nya moderna trådlösa Bluetooth-hörlurar? Detta kan vara årets julklapp och passar såklart även för tjejer. Ni hittar dessa trådlösa lurar ovan HÄR

Etta annat säkert julklappstips till honom är att brygga sitt eget öl. Här ser vi en sats med ”brygg ditt eget julöl” och ni hittar den HÄR

Med ölkitet från Brewbarrel får du allt du behöver för att brygga eget öl – tillsätt bara vatten! Låt smakerna av kanel, kryddnejlika och apelsin fylla ölglaset i år

Julklappstips till paret

Hotta upp det trista sexlivet i gråvädret med en erotisk adventskalender. Ni hittar den sexiga kalendern ovan HÄR

Låt 24 luckor fulla av njutning göra december till årets hetaste månad! Amorelie Erotisk Adventskalender innehåller sensuella och sexiga produkter.

Julklappstips till henne

Badbalja ovan hittar ni HÄR

Vi tjejer ÄLSKAR SPA så är det bara! Här tipsar jag därför om två perfekta julklappar till henne Den smidiga hopvikbara badbaljan för alla utan badkar och en ljuvlig massageroller.

Massageroller ovan hittar ni HÄR


Där har ni några coola julklappar till båda kön och även paret som vill spicea till sexlivet lite. Jag hade själv inte sagt nej till vare sig massagebollen eller badbaljan nu i det iskalla vädret. På vintern behöver man helt enkelt mysa till det och vad är då bättre än SPA och romantik? På Coolstuff.se hemsida hittar ni massa sköna julklappar. De har även delat upp i olika julklappskategorier till honom, henne, barnen osv. Väl värt ett besök helt enkelt om ni har svårt hitta rätt i julklappsdjungeln.

Fram för personliga julklappar!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis