Sexiga julklappstips till honom

Jag har idag satt ihop en liten julklappstips till honom special. Bara för att jag vet att det kan vara ett litet helvete i sig att hitta bra julklapp till pojkvän eller pappa. Vi tjejer förstår liksom varandra och vad man vill ha i present, när det kommer till andra könet blir det alltid lika klurigt.

Smycken har i många år setts som en kvinnlig företeelse, men på senaste år har smyckestrenden för män växt sig allt större. Mitt bästa julklappstips till killar är ett smycke med en personlig gravering. Eller varför inte några snygga manschettknappar ? Jag lovar att han kommer bli helnöjd med lite classy bling lagom till nyårsfesten  :)

 Julklappstips till honom

julklappstips honom 2

Finns det något sexigare än en riktigt skarp herrklocka till svart kostym :)

julklappstips honom 1

Stilfulla manschettknappar är det perfekta julklappstipset till honom och passar nu till alla kommande fester :)

julklappstips killar

Julklappstips kille

Hos Safira.se hittar ni ett stort sortiment av ursnygga klockor från märket Daniel Wellington.

julklappstips till honom

Ge bort en personlig julklapp till din pojkvän i år i form av ett graverat smycke, garanterat ett minne för livet.

 

Några som kan det där med julklappstips till män är butiken Safira.se De har just nu en massa härliga nya julklappar till killar men såklart även till tjejer och till otroligt bra priser dessutom. Några superbra julklappstips till honom från Safira är tex. stilfulla manschettknappar eller en graverad personlig klocka, passar perfekt till kostymen lagom till alla jul & Nyårsfester. Män blir helt enkelt lika glada för lite nytt glitter som oss tjejer, det gäller bara att hitta smycken med rätt maskulin framtoning.

Den perfekta julklappen till pojkvännen är enligt mig ett graverat halsband eller armband något han garanterat kommer minnas för evigt. Safira har ett stort sortiment av smycken till män som läderarmband, manschettknappar, maskulina halssmycken och ringar. Ett personligt smycke eller en snygg klocka är en given succe och funkar lika bra till pappa i julklapp som till pojkvännen eller brorsan.

Hoppas ni gillat min julklappstips till honom special :)

Ha en fin 3e Advent men glöm inte släcka ljusen !

LOVE M

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis