fbpx

Julklappstips- smarta designprylar från smartodesign.se

Dags för lite fler julklappstips här på bloggen! Det cirkulerar många snygga designprylar, men inte många är både smarta och snygga. Veckans valda butik smartodesign.se satsar mycket på smarta designprylar i sitt sortiment. Det vill säga multitasking hemprylar som går att styra från vart man än befinner sig. För Smartodesign är det viktigast att kunden får kvalitetsprodukter till bra priser, med lång livslängd och som även är miljövänliga på köpet.

Det handlar om lite smartare design som gör det bra mycket lättare att husera i hushållet!

Designprylar

inredning-design

Med en Smart Radio kan man strömma sin musik vart man än befinner sig samtidigt som den är snygg och smälter fint in i miljön. Märke på radion är Tivoli Audio.

Smart design behöver inte vara ful design!

designprylar

Ovan ser vi en riktigt smart produkt som kallas WiFi smartplug. En elkontakt som är gjord för att spara energi i hemmet. Den styrs enkelt från alla Smartphones vilket gör att man kan spara energi hemma vart man än befinner sig i världen.

Tumme upp för teknikprylar som både underlättar och är bra för miljön samtidigt!

inredning-design-online

smartphone-design-hemma

Smartodesigns prylar går ut på att kunna styra det mesta i hemmet enkelt via telefon eller dator. Märken inom deras sk. smarta-hem prylar är bla. Telldus, Nexa, Tivoli Audio, Asus, Samsung, Soundmaster mfl.

Classy living room in cosy apartment

smarta-designprylar

Några andra smarta produkter ovan är Philips light strip som enkelt kan klistras fast vart som helst i hemmet. Perfekt så här i jultider när man vill belysa hemmet lite extra.

Vi ser även Smartwares Hemlarm Komplett ett trådlöst larmsystem för ett säkrare hem eller företag. Samt Smartwares HomeWizard-Startpaket med dess fjärrmottagarare kan man enkelt styra belysning, värmefläktar, kaffebryggare mm i hemmet, och allt detta från smartphone eller surfplatta.

textilier-onlinetextilier

Smartodesign har även stilfulla textilier från Pelle Vävare och Moltexi sitt sortiment!

hemma

Den nya online butiken Smartodesign.se fokuserar mest på intelligenta designprylar men de har även vanlig heminredning, möbler och trädgårdsprylar i sitt mixade sortiment. Det smartodesign dock valt att satsa mest på är att smart design även kan vara snygg design. Kvalité, design och hantverkskunnande är nummer ett och man ska enkelt kunna styra hemmet från vart i världen man än är. De säger själva att de kommer vara ledande i Sverige, inom begreppet IoT (Internet of things) inom 5 år.

Det ska helt enkelt vara lätt för vem som helst att få ett smart hem, oavsett behov, miljö eller användare.

Så varför inte ge bort några smarta julklappar i år? Jag garanterar att mamma uppskattar lite nya design prylar som dessutom underlättar i det annars slitsamma hushållsarbetet.

Smartodesign finns även på fb HÄR

Ha en kanon helg!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis