Julklappstips – Personliga presenter från Houseofvita

(I samarbete med House of Vita)

Dags för lite mer sköna och billiga julklappstips! Denna gång är det från en av mina mindre favoritbutiker House of vita. De fokuserar på de där extra små detaljerna i hemmet som gör den stora skillnaden. Det är inredningsdetaljer med stor personlig känsla. Just när man ger bort julklappar känns det extra viktigt att klapparna känns väl genomtänkta.

LÄS MER: Årets bästa billiga julklappar från 4 kända butiker

Här får ni några exempel från House of vitas urmysiga personliga inredningssortiment. Garanterat succé julklappar för alla som älskar inredning!

Smycka hemmet med vackra inredningsdetaljer från House of vita som ljusstakar och vackra vaser. Att ge bort de vackra änglavingar ljusstakarna ovan blir den perfekta personliga julklappen.

Jag har samarbetat med House of vita flera gånger och det är lika kul varje gång. Just för att både ägarinnan Anna och sortimentet är så himla varma och personliga. Butikens finns både online och som fysisk butik i Höganäs. Ordet Houseofvita betyder ”Hus av liv” vilket är en mix av Engelska och Latin. Det är just liv som Houseofvitas vackra inredningsdetaljer ger till hemmet. De förgyller och upphöjer hemmet till en annan nivå, ger den där extra kryddan och mysfaktorn som vi alla vill ha. Tror Christina Schollin skulle älska alla vackra änglar i Houseofvitas sortiment :)

Att surfa runt på Houseofvitas sida är som att gå lost in the land of lovely. Som jag sa tidigare är detta verkligen de bästa julklappar och presenter ni kan hitta. Det är heller inga produkter som man ser i alla andra butiker. Jag rekommenderar alla som älskar inredning ett besök till Houseofvita, vare sig det är deras fysiska butik eller webshoppen.

Detaljerna gör hela skillnaden!

LOVE M

JULSHOPPEN

Homeroom
1 199 SEK
Newport
799 SEK
Nordic Nest
918 SEK1.299 SEK
Newport
7 500 SEK
Ellos
439 SEK549 SEK
Ellos
639 SEK799 SEK
Ellos
1 119 SEK1 399 SEK
Newport
1 899 SEK
Ellos
399 SEK499 SEK
Jotex
599 SEK
Jotex
699 SEK

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 156 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis