fbpx

Julklappstips online – mysiga detaljer från Verras.se

Dags för ännu lite fler julklappstips online! Jag gillar att föra fram mindre och nya butiker bäst just därför att de har en genuinitet som inte de större affärsjättarna har. I detta inlägg ligger fokus på en nystartad webshop vid namn verras.se där ni kan hitta praktiskt taget allt inom det som är viktigast i hemmet…..det handlar om detaljerna!

Julklappstips online

lyktor-online

Lyktor!

Supermysiga lyktor för alla smaker och vad är väl mysigare att tända nu när julen närmar sig.

vaser-online

Vaser!

Vaser och söta inredningsdetlajer i glas passar perfekt som present eller julklapp.

julservetter

Servetter!

Söta julservetter passar fint till julbordet med vit basic linneduk och guldbestick till.

krukor-online

Julklappstips online

Som sagt så är verras.se en helt ny butik online med fokus på mysiga inredningsdetaljer som lyktor, vaser, dekoration, hyllor och lite utomhusprodukter. I deras online sortiment finns redan ca. 1300 unika inredningsartiklar och utbudet utökas för fullt. Det kan hända eftersom verras butik är så ny att alla mått på produkterna inte är inskrivna. Det går då bra att bara maila butiken för info och råd om produkterna. Det som är verras fokus är att kunderna hela tiden ska erbjudas rabatter och bästa möjliga priser.

Jag gillar själv deras sortiment av mysiga lyktor, då speciellt de i orientalisk stil. Så letar ni julklappstips då garanterar jag att det finns något för alla smaker hos verras.se och vem säger nej till nya inredningsprylar i present? knappast ingen:)

Ni får även här en rabatt av mig om ni handlar hos verras.se så ange INREDNINGSVIS20 då får ni 20% avdrag på hela köpet ni gör.

Its all about the details!

Ha en kanon vecka:)

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis