Dags för ännu lite fler julklappstips online! Jag gillar att föra fram mindre och nya butiker bäst just därför att de har en genuinitet som inte de större affärsjättarna har. I detta inlägg ligger fokus på en nystartad webshop vid namn verras.se där ni kan hitta praktiskt taget allt inom det som är viktigast i hemmet…..det handlar om detaljerna!

Julklappstips online

lyktor-online

Lyktor!

Supermysiga lyktor för alla smaker och vad är väl mysigare att tända nu när julen närmar sig.

vaser-online

Vaser!

Vaser och söta inredningsdetlajer i glas passar perfekt som present eller julklapp.

julservetter

Servetter!

Söta julservetter passar fint till julbordet med vit basic linneduk och guldbestick till.

krukor-online

Julklappstips online

Som sagt så är verras.se en helt ny butik online med fokus på mysiga inredningsdetaljer som lyktor, vaser, dekoration, hyllor och lite utomhusprodukter. I deras online sortiment finns redan ca. 1300 unika inredningsartiklar och utbudet utökas för fullt. Det kan hända eftersom verras butik är så ny att alla mått på produkterna inte är inskrivna. Det går då bra att bara maila butiken för info och råd om produkterna. Det som är verras fokus är att kunderna hela tiden ska erbjudas rabatter och bästa möjliga priser.

Jag gillar själv deras sortiment av mysiga lyktor, då speciellt de i orientalisk stil. Så letar ni julklappstips då garanterar jag att det finns något för alla smaker hos verras.se och vem säger nej till nya inredningsprylar i present? knappast ingen:)

Ni får även här en rabatt av mig om ni handlar hos verras.se så ange INREDNINGSVIS20 då får ni 20% avdrag på hela köpet ni gör.

Its all about the details!

Ha en kanon vecka:)

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.