Äntligen dags för julklappstips! Om ni skulle fråga mig vilken den perfekta gåvan är alla kategorier, så är det doftljus. Oavsett ålder, kön eller smak så finns det alltid ett doftljus och doft som passar varje person. Sedan kan man ju skifta doft efter säsong också, som nu till jul känns det extra kul med lite kryddigare, mustigare dofter som tex. kanel och ingefära. Eller varför inte köra ett ljus med julens krydda nummer uno, kryddnejlikan.

Här får ni några riktigt lyxiga njutbara och väldoftande julklappstips online.

Julklappstips online

En perfekt julklapp är ett gåvoset och speciellt när det som det ovan innehåller lyxiga doftljus.

 


Själv har jag minst ett doftljus i varje rum inklusive på toaletten. Det är ju inte bara doften som är ljuvlig, nej doftljusens förpackning är ju även så himla lyxig och snygg. Så letar ni den perfekta julklappen då är det absolut ett doftljus ni ska ge bort.

Doftljusen ovan kommer från heartandhome De har specialiserat sig på sk. impulsköp produkter och har ett stort sortiment av väldoftande produkter som ljus, doftpinnar och doftvax.

Ett irriterande problem många doftljus gjorda av stearin kan ge är sotfläckar på väggen. Detta får man inte med heartandhomes produkter då de är gjorda av naturligt sojavax. Sojavax ger inte de sotavlagringar som ger de fula fläckarna, samt är bättre att andas in både för djur och människor. Är ni intresserade av att köpa någon av ovanstående produkter kan ni kontakta försäljare på denna emailadressen sales@historyheraldry.ee

Så denna veckans julklappstips online är inte bara snygga och väldoftande, de är dessutom miljö samt hälsovänliga. DET är fasen vad jag kallar den perfekta presenten på alla plan :)

Vill ni följa heartandhome på FB gör ni det HÄR

Ha en fin fortsatt vecka! (Glöm bara inte släcka ljusen när ni går ut)

LOVE Maria

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

1 Comment

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.