fbpx

Julklappstips online – Ge bort ljuvliga lyxiga doftljus

Äntligen dags för julklappstips! Om ni skulle fråga mig vilken den perfekta gåvan är alla kategorier, så är det doftljus. Oavsett ålder, kön eller smak så finns det alltid ett doftljus och doft som passar varje person. Sedan kan man ju skifta doft efter säsong också, som nu till jul känns det extra kul med lite kryddigare, mustigare dofter som tex. kanel och ingefära. Eller varför inte köra ett ljus med julens krydda nummer uno, kryddnejlikan.

Här får ni några riktigt lyxiga njutbara och väldoftande julklappstips online.

Julklappstips online

En perfekt julklapp är ett gåvoset och speciellt när det som det ovan innehåller lyxiga doftljus.

 


Själv har jag minst ett doftljus i varje rum inklusive på toaletten. Det är ju inte bara doften som är ljuvlig, nej doftljusens förpackning är ju även så himla lyxig och snygg. Så letar ni den perfekta julklappen då är det absolut ett doftljus ni ska ge bort.

Doftljusen ovan kommer från heartandhome De har specialiserat sig på sk. impulsköp produkter och har ett stort sortiment av väldoftande produkter som ljus, doftpinnar och doftvax.

Ett irriterande problem många doftljus gjorda av stearin kan ge är sotfläckar på väggen. Detta får man inte med heartandhomes produkter då de är gjorda av naturligt sojavax. Sojavax ger inte de sotavlagringar som ger de fula fläckarna, samt är bättre att andas in både för djur och människor. Är ni intresserade av att köpa någon av ovanstående produkter kan ni kontakta försäljare på denna emailadressen sales@historyheraldry.ee

Så denna veckans julklappstips online är inte bara snygga och väldoftande, de är dessutom miljö samt hälsovänliga. DET är fasen vad jag kallar den perfekta presenten på alla plan :)

Ha en fin fortsatt vecka! (Glöm bara inte släcka ljusen när ni går ut)

LOVE Maria

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis