(Innehåller Jotex Newport Ellos annonslänkar)

Många tjatar på alla sidor hur man fixar hotell-stilen hit och dit. Det de ofta inte nämner är hur viktigt det är att välja rätt sängkläder av lyxig äkta kvalitet, precis som hotellen har :)

Idag har jag härliga julklappstips till er i form av kvalitetssängkläder av äkta kammad Egyptisk bomull och täcken fyllda med finaste silke som bl. a synts flitigt på Dorsia hotell här i GBG.

LÄS MER: 10 billiga sammetsstolar för ett lyxigare hem

Julklappstips

Denna bortom magiska säng från hotell Dorsia har cirkulerat flitigt i media. Sängkläderna av toppkvalitet kommer ifrån Dreamsilk som kan det där med kvalitet mellan lakanen :)

julklappstips 2

julklappstips paslakan

julklappar

Design EastCoast och Design Barock med jacquard vävt mönster och slät skön satin med handsydda detaljer där varje tråd i väven vävs individuellt. Finns i olika färger och är mycket omtyckt av design hotell som satsar på kvalitet.

julklappstips silke1

Perfekta julklappstips är detta Special-nattlinne och underklänning i ren siden, en njutning mot huden och passar perfekt att sova i

Påslakan Design Isolde II som är Jacquard vävda.

julklappstips

Påslakan Design East Coast i färg nougat

Lyxiga sänggavlar som matchar silkessängkläder

Sänggavlar ovan hittar ni att köpa HÄR  HÄR  HÄR och HÄR

Julklappstips henne

Butiken på nätet som säljer kvalitet till sängen heter Dreamsilk och namnet är väldigt passande. Dreamsilk har nämligen specialiserat sig på sängkläder  av Egyptisk bomull och allra finaste silke. Ett perfekt julklappstips till den frusna och kräsne i familjen:)

Varför lyxiga sängkläder som julklappstips ?? Jo för att silke är ett av de bästa material man kan använda på sängkläder så inte undra på att många hotell väljer Dreamsilk. Silke är ett väldigt gammalt erkänt material, flera tusen år har det funnits. Silket som används i Dreamsilks kollektion är även miljövänligt dvs. tillverkat helt utan kemikalier eller blekmedel. Silket är otroligt starkt och hållbart vilket även gör att det håller längre än billiga slit & slängtäcken. Dreamsilks täcken är handgjorda och behöver inte tvättas utan vädras en gång i månaden. Detta gör att silke är ett toppmaterial när det gäller miljösyn som känns viktig i nutid. Silket transporterar även bort all fukt så man behöver inte oroa sig för att vakna efter en mardröm svettig under vått täcke :)

If you love to sleep well…

Många konkurrenter till Dreamsilk har försökt många gånger att kopiera deras koncept av äkta sängkläder till kanonpris. Kvaliteten består av bäddlinne som är gjorda av kammad egyptiskt bomull och extremt tätvävd vilket även ger en fantastisk hållbarhet. Det blir en sann njutning mot huden eftersom den är slät, mjuk och tät.

Där har ni ett riktigt lyxigt mysigt julklappstips och vem blir inte glad av att få sova ut länge och  kungligt mellan silkestäcken på juldagsmorgonen :)

Lyx behöver inte vara dyr :)

LOVE M

INREDNINGSVIS SHOP

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

13 Comments

  1. Åh vad mycket härlig lyx! Tyvärr unnar vi oss inte lyxiga sängkläder det borde vi göra… Kram Suss

  2. Kan tänka mig Förstår inte varför han ville fika med mig att man sover gott i det :)

  3. oj de där påslakanen hade man ju inte tackat nej till=) Älskar vitt har bara vitt =)

  4. I’m dreaming of Silk Christmas right now, aria. These are gorgeous inspirations. I’m DIYing a white little tree and it’d definitely fit this silk Christmas theme for our backyard living room!

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.