fbpx

Julklappstips – billiga möbler från Pash living

Varför inte låta tomten bringa stora några hårda paket i år ? Plånboken är dock ofta tunn i Januari, därför kan billiga julklappar vara den bästa lösningen att spara pengar. Vill man ändå ge bort lite större saker som möbler till sina vänner finns det olika alternativ. Är designermöbler högst på önskelistan men plånboken på tok för tunn, då ska ni kolla in dagens inlägg om billiga möbler.

Jag har nämligen letat fram en kanonfirma som säljer designkopior till kanonpriser, ja tom. tomten själv hade velat ha de snygga stolarna :)

Billiga möbler

möbler

Sjukt snygg grön Tolix stol och den numer möbelklassiska modellen trådstolen.

Tipset: Blanda olika designerstolar ihop med äldre loppisfynd stolar runt julbordet, en snygg och mer modern julinredning !

tullip bord

Inredningstips för liten lägenhet: Har man som mig ett litet kök rekommenderar jag att inreda med ett runt bord och har genomskinliga stolar till. Det runda sparar plats och genomskinliga möbler förstorar genom att man ser igenom dem. Detta har jag själv gjort och det förstorade köket maximalt på nolltid!

Ghost inspirerad stol och det populära Tulip bordet.

designerkopior

Varför inte investera i några snygga nya kontorsstolar inför 2016 ? dessa snyggingar finns hos Pashliving till kanonpriser!

eames stol kopia

Tipset: Det moderna snygga skåpet Componibili passar perfekt som sängbord om man har ett litet sovrum. Det är smidigt samt har många lådor för förvaring vilket är kanon i små utrymmen. Runda möbler är som sagt allmänt förstorande då det är kanter som stjäl rummets rymd.

Componibili skåp samt stolen i Eames stil kommer från Pashliving!

designer möbler

Billiga möbler

Denna veckans valda butik är Pash Living en Engelsk möbelbutik som satsar på replika kvalitetsmöbler till bra priser. Vare sig man väljer att köpa ett original eller en kopia så ska kvaliteten alltid vara hållbar. Här ligger Pash bra till då de fått fin kritik från kunder på många review-sidor. Deras motto är att alltid leverera bästa möbelkvalitet med bästa kundservice på köpet året runt.

För att säkerställa att kunderna får bra produkter erbjuder Pash ett team av inredare och designers som levererar och skräddarsyr möblerna till Pash egna kollektion. Själv gillar jag Pash hemsida riktigt mycket då den är snygg, modern och lättläst:)

Så är ni sugna på nya designermöbler men inte lika sugna på det höga priset, köp dem ist. på Pash Living!

För en lyxig jul med möbler till budgetpris :)

LOVE M

OBS Just nu har Pash Living även en julkalender där man får ÄNNU mer rabatt på möbler varje dag! Klicka bara på loggan nedan för att se dagens deal.

designmöbler

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis