fbpx

Julklappstips från butik Countrystyle

Letar ni julklappar ? DÅ kan ni sluta att leta nu för här har jag rotat fram den bästa butiken när det kommer till julklappstips för alla oavsett kön.

Bara för er snyggingar vassegooooo :)

Julklappstips

overkast

flaskor

koksinredning

barntapeter

doftljus

inredningsblogg

inredningstips

lampor

Julklappstips

Så var det dags för lite härliga julklappstips igen. Idag tänker jag rekommendera en härlig butik vid namn countrystyle.se  En butik med lantlig inredning och mer på nätet och har allt man kan tänka sig ang. julklappstips. Countrystyle är unika då de är ensamma i Sverige att sälja härliga prylar från designern Cath Kidson. Kolla speciellt in deras härliga serie med Cath Kidson bad/spaprodukter, perfekta julklappstips till både moster, farmor och en kräsen lillasyster :)

Små saker är så bra att ge bort då de är lätta att frakta och slå in. Jag slår därför ett slag för doftljus som den perfekta julklappen. Kolla in country candles från countrystyle, en härlig julkapp som både är vacker och luktar gott…. I LIKE :)

Jag är uppvuxen på landet och älskar verkligen lantlig atmosfär på julen. Det är så mysigt med att tända en sprakande öppen brasa och dricka glögg till doften av en nyköpt julgran. Ingen jul blir så perfekt igen som min bardoms jular, men tills dess kan jag iaf ge bort den julklappen:)

Vilken julminnen har ni från barndomen??

LOVE M

country-style

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis