fbpx

Julinspiration – Jotex + @interiorbylindawallgren = SANT

(Innehåller Jotex Newport Reforma Soffadirekt Ellos annonslänkar)

Hög tid för lite julinspiration och jag bara MÅSTE lyfta fram Jotex senaste samarbete. De har nämligen just nu ett samarbete med fantastiska @interiorbylindawallgren på deras hemsida. För alla er som inte vet vem interiorbylindawallgren är så är det en tjej som driver ett instagramkonto med inredning. Linda är absolut min favorit av alla inredningskonton på Instagram. Vi talas vid regelbundet om inredning och influencer livet i allmänhet. Hon är så himla duktig på att inreda och få det se lyxigt ut i sitt hem med enkla och ofta billiga inredningssaker. Man får via hennes välbesökta konto följa hennes livsresa med att renovera ett hus och allt jobb som kommer ihop med det. Linda samarbetar även ofta liksom jag själv ihop med inredningsbutiken Jotex.

LÄS MER: STOR REA på lyxiga gardiner just nu – Veckans fynd

Nu har Jotex och @interiorbylindawallgren gått ihop och gjort ett magiskt samarbete med julinspiration. Här får ni se hur inredningsproffset Linda gjort julfint hemma med Jotex vackra julinredning.

Julinspiration

(Innehåller Jotex Ellos & Royaldesign annonslänkar)

HUR FINT? Linda julinreder med Jotex i nyanser av orange svart och snögnistrande vitt.

Köp julstilen @interiorbylindawallgren

Julpynt ovan hittar ni som följer: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR  7. HÄR  8. HÄR 9. HÄR

Ännu mer julpynt hittar ni HÄR och HÄR

Den stora vita granen och stora vita renen ovan i Lindas rum är slut hos Jotex. MEN jag har tagit fram liknande julpynt till ovan er så att ni ändå kan få fram Lindas fina vintervita stil hemma hos er själva :)

Lyxiga drinkvagnar för en glammig jul

Drinkvagnar ovan hittar ni HÄR HÄR och HÄR

Köp Lindas inredningsstil

Sittpuff beige finns HÄR Svart julstjärna HÄR Rött kuddfodral HÄR Vit viskosmatta HÄR Rund spegel finns HÄR Svart soffbord finns HÄR

 

LÄS MER: 6 sätt att inreda med sammet för ett lyxigt hem med WOW-känsla

Visst är Lindas julstyling fiiiinnnn :) Jag gillar att det kommit en modern jul där man kan pimpa och pynta på sitt alldeles egna inredningsvis. Förr var julen lite Gestapo-lik där allt MÅSTE vara tusen rara tomtegubbar, julbonader och framför allt RÖTT vart än ögat såg. Den moderna julen kommer i många olika skepnader och vi inreder som vi själva uppfattar att julen är. Den nya julen kan sammanfattas individuell och personlig. Min jul är glam guld, päls och vitt ibland med touch av vinrött och guld.

Vilken julstil gillar ni bäst?

Ha en fin helg!

LOVE M

JULSHOPPEN

Homeroom
1 199 SEK
Newport
799 SEK
Nordic Nest
918 SEK1.299 SEK
Newport
7 500 SEK
Ellos
439 SEK549 SEK
Ellos
639 SEK799 SEK
Ellos
1 119 SEK1 399 SEK
Newport
1 899 SEK
Ellos
399 SEK499 SEK
Jotex
599 SEK
Jotex
699 SEK

 

 

 

 

 

 

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis