Äntligen dags för klassisk Svensk julinredning här i Inredningsvis. När jag var liten firade jag äkta lantlig jul i mitt barndomshem på landet. Det stället låg inbäddad i granskog helt snöbetäckt och man kunde nästan höra fåglarna sjöng White Christmas. Det var en äkta traditionell gammaldags jul och tomtarna stod givakt i varje hörn. Det finns många stilar inom julinredning numer men den lantliga gammaldags stilen kommer alltid ligga mig varmast om hjärtat.

Jul i stan funkar men inget slår snötäckt äkta gammaldags jul…..häng med till landet för lite härlig lantlig tomteröd julinredning :)

Julinredning

julinredning gammaldags

Ingen gammaldags julinredning utan en äkta tomtebonad vi hade massor på väggarna när jag var barn.

Denna mysiga butik har massor av julsaker men även inredning för badrum, sovrum och kök. Vill ni ha en garanterat tomteröd jul är det hannakaffekanna ni ska besöka de har allt för en klassisk julinredning.

julinredning 2

julservis

Läckert tomterött porslin passar perfekt till en vit duk som underlag. Lägg till några gröna grankvistar som dekor och den gammaldags julkänslan är ett faktum. De enklaste jul detaljerna är de vackraste :)

julinredningenjulinredning 3

Vem vill inte mysa framför brasan i kall vinterkväll med en ullig pälspläd ? här mysigt fårskinn från Hannakaffepanna. Päls passar precis överallt i julinredningen, i soffan, fåtöljen, på sängen och som matta vid sängen.

sovrum jul

gammaldags jul

julinredning sovrum

Bilderna ovan kommer från den lantliga butiken jag letat fram till er vid namn Hannakaffekanna. De har just nu ett sprängfullt sortiment av gammaldags lantlig julinredning. Vackert porslin för juldukning, vitröda sängkläder, pälsplädar och julgranspynt är bara några juliga detaljer hos Hannkaffekanna just nu.Vill ni besöka butiken live så finns de på Skolgatan i Storuman mitt bland djupaste Norrlandsskogar.

Hannakaffekanna är den perfekta lanthandeln på nätet så vill ni ha en äkta röd jul med gammaldags julinredning då kan jag verkligen rekommendera er ett besöka dit.

Ha en mysig 2a advent :)

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

6 Comments

  1. What a lovely post Maria!!
    I like this decoration style!
    So festive!Love that bed at the lake!!
    Beautiful imege!!
    Dimi…

  2. Amazing rustic Christmas decor Maria, just love it! Hope you are doing well, kisses! xo

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.