fbpx

Gammaldags julinredning – en nostalgitripp

Äntligen dags för klassisk Svensk julinredning här i Inredningsvis. När jag var liten firade jag äkta lantlig jul i mitt barndomshem på landet. Det stället låg inbäddad i granskog helt snöbetäckt och man kunde nästan höra fåglarna sjöng White Christmas. Det var en äkta traditionell gammaldags jul och tomtarna stod givakt i varje hörn. Det finns många stilar inom julinredning numer men den lantliga gammaldags stilen kommer alltid ligga mig varmast om hjärtat.

Jul i stan funkar men inget slår snötäckt äkta gammaldags jul…..häng med till landet för lite härlig lantlig tomteröd julinredning :)

Julinredning

julinredning gammaldags

Ingen gammaldags julinredning utan en äkta tomtebonad vi hade massor på väggarna när jag var barn.

Denna mysiga butik har massor av julsaker men även inredning för badrum, sovrum och kök. Vill ni ha en garanterat tomteröd jul är det hannakaffekanna ni ska besöka de har allt för en klassisk julinredning.

julinredning 2

julservis

Läckert tomterött porslin passar perfekt till en vit duk som underlag. Lägg till några gröna grankvistar som dekor och den gammaldags julkänslan är ett faktum. De enklaste jul detaljerna är de vackraste :)

julinredningenjulinredning 3

Vem vill inte mysa framför brasan i kall vinterkväll med en ullig pälspläd ? här mysigt fårskinn från Hannakaffepanna. Päls passar precis överallt i julinredningen, i soffan, fåtöljen, på sängen och som matta vid sängen.

sovrum jul

gammaldags jul

julinredning sovrum

Bilderna ovan kommer från den lantliga butiken jag letat fram till er vid namn Hannakaffekanna. De har just nu ett sprängfullt sortiment av gammaldags lantlig julinredning. Vackert porslin för juldukning, vitröda sängkläder, pälsplädar och julgranspynt är bara några juliga detaljer hos Hannkaffekanna just nu.Vill ni besöka butiken live så finns de på Skolgatan i Storuman mitt bland djupaste Norrlandsskogar.

Hannakaffekanna är den perfekta lanthandeln på nätet så vill ni ha en äkta röd jul med gammaldags julinredning då kan jag verkligen rekommendera er ett besöka dit.

Ha en mysig 2a advent :)

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis