(Innehåller Jotex Newport Reforma Soffadirekt Ellos annonslänkar)

Jag ÄLSKAR att pynta med naturligt grönt på julen! Det är så mycket finare än massa plastigt julbling utan själ och känsla, samt även billigt och miljövänligt på samma gång. Det är näst intill magi att se hur några få gröna små kvistar från skogen kan förvandla hemmet till en julsaga på några minuter. Jag brukar ha en grön dörrkrans med röda sidenband på min ytterdörr varje jul. Det är så vackert med siden V.s grönt och jag är själv inne i en näst intill fobisk siden rosettperiod just nu.

LÄS MER: JUL REA – ÖVER HALVA PRISET PÅ INREDNING

Här följer några fabulösa diy juldukning tips som får oss att vilja drömma om en grön jul ist för vit!

Juldukning tips

juldukning-tips

Så enkelt men ändå så otroligt vackert!

REA FYND shop

HÄRjuldukning-inspiration

julinredning

Naturligt och varmt med trä i bakgrunden och mysiga fårfällar under rumpan.

matsal-jul

HUR snyggt att pynta klädda stolar med grönt och röda sidenrosetter!

juldukning

LÄS MER: Fynda lyxiga bord i mässing och sammet här billigt

Som ni ser behöver inte julen vara vit för att vara alldeles, alldeles UNDERBAR:)

Pynta på!

LOVE M

JULSHOPPEN

Homeroom
1 199 SEK
Newport
799 SEK
Nordic Nest
918 SEK1.299 SEK
Newport
7 500 SEK
Ellos
439 SEK549 SEK
Ellos
639 SEK799 SEK
Ellos
1 119 SEK1 399 SEK
Newport
1 899 SEK
Ellos
399 SEK499 SEK
Jotex
599 SEK
Jotex
699 SEK

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

4 Comments

 1. Så vackra dukningar!
  Rött är inte min grej så de här tipsen passar mig perfekt :)
  En riktigt God Jul önskar jag dig om jag inte hinner skriva något mer innnan dopparedagen är här <3
  Varm kram Anna

 2. Vilken inspiration jag får av dina fräscha dukningar. Tänk vad det gör mycket att placera lite grön på bordet. Dessutom luktar det fräscht!
  God Jul min vän???

 3. Åååå så fint!!!! Wow♡ jag la precis upp bilder fr vår dukning igår. Håller med dej att grönt är fint på bordet. Kram

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.