Snyggast julbelysning 2023 - 6 bästa butiker

Snyggast Julbelysning 2023 – 6 bästa butiker

Innehållsförteckning

Vilken julbelysning gäller 2023? Vi har alla svaren och vi tipsar de bästa butikerna, med årets snyggaste julbelysning online både inne och ute. Att belysa rummen runt Jul är nästan som en räddning så här i de mörkaste av tider. Det är inte bara mörkt i vädret, det ser även mörkt ut världsligt med mycket våld och ondska. Då måste vi hitta ett andrum och det är vårt hem som blir vårt återhämtnings mecka.

LÄS MER: Så får ni snyggast utebelysning på Jul

Julbelysning finnns i otaliga former numer, här har vi letat fram några av årets Jul favoriter!

5 ställen ni kan hänga Julstjärnor på:

 • Häng upp dem på en gardinstång. Detta är ett klassiskt sätt att visa upp julstjärnor. Du kan använda en enda stjärna eller en grupp stjärnor i olika storlekar och färger.
 • Ställ dem på ett bord eller en hylla. Detta är ett bra sätt att visa upp julstjärnor om du inte har en gardinstång. Du kan använda en enskild stjärna eller en grupp stjärnor för att skapa en dekorativ centerpiece.
 • Häng upp dem på en vägg. Detta är ett modernt sätt att visa upp julstjärnor. Du kan använda en enskild stjärna eller en grupp stjärnor för att skapa en dekorativ accent.
 • Fäst dem på dörrar och fönster. Detta är ett bra sätt att välkomna dina gäster till jul. Du kan använda en enda stjärna eller en grupp stjärnor för att skapa en festlig atmosfär.

Markslöjd stjärna ovan HÄR

Markslöjd adventsljusstakar ovan hittar ni HÄR HÄR HÄR & HÄR

MARKSLÖJD JULBELYSNING

Den gammaldags Jule trendar i år som ni nog sett i mitt Jultrender 2023 inlägg nyss. Hos Markslöjd har man tagit fasta på detta, då de har massor av gammaldags vackra adventsljusstakar i år. Med markslöjd kommer ni få till den där äkta lantliga gammaldags Julen som är så mysig och eftertraktad av många. Kolla även in deras snygga advensstjärnor på fot, de passar fint på fönsterbrädan.

Julstjärnor ovan finns HÄR

ÅHLENS JUL BELYSNING

Ett av mina mest populära jul inlägg är Åhlens julstjärnor där jag tipsar Åhlens bästa stjärnor varje år. De har absolut de finaste julstjärnorna utan tvekan. Detta året bjuder de på massa vackra julstjärnor i papper, och i trendiga terracotta nyanser. Jag börjar gilla den bruna och roströda Julen som trendar i år. Den ger ett mer stilfullt lugnt intryck, än den klassiskt skrikigt röda Julen.

Granbelysning från Startrading finns HÄR

Belysning ovan finns HÄR HÄR HÄR & HÄR

ELLOS

Ellos har många stjärnor i det trendiga hållbara materialen papper och trä. Detta material är inte bara för miljön, det är ju även otroligt vackert att se på. Det är nåt med trästjärnor som ger ett fint varmt ljus i fönstret. Akta bara när ni har pappersstjärnor så att inte en glödhet lampa ligger mot pappret för länge, då det kan börjar brinna.

RUSTA JULBELYSNING

Rusta har inom belysning på Jul, många små söta julbyar. Det är små byar med juliga motiv och med belysning inuti. Detta är typiskt en jullampa som går hem hos de flesta barn.  Sen kan vi nog säga att Rusta har de absolut billigaste julsaker och belysning på marknaden. Perfekt för alla med snålt i kassan runt Julhelgen.

IKEA JUL BELYSNING

Ikea är mästare på mysbelysning i form av ljusslingor. Detta år bjuder de på massor av vackra jul ljusslingor ni kan hänga upp lite varstans där hemma. Varför inte pynta julbordet med några vackra ljusslingor? Då ser man även julmaten bättre :)

MEGA KAP LJUSSLINGA 49 KR

JULA BELYSNING JUL

En annan butik som har MEGA billig jul belysning är Jula! De har faktiskt den billigaste ljusslingan jag sett so far, bara 49 kr. Slingan har dessutom smarta energisparande LED.-lampor och kan anändas som pynt på balkongen eller på mindre julgranar. Vi tipsar er om att kolla in Julas jullampor för billigare belysning får ni leta länge efter.

Slutsummering

Som ni ser bjuder detta år på en mix av olika stilar inom jul belysning. I detta inlägg har vi gått igenom julbelysning inomhus. Men glöm för all del inte att belysa uteplats och balkong också på Jul. Att belysa träd och buskar med julljus, gör att trädgården känns välkomnande för gäster och grannar. LED-belysning är även populärt inom jullampor och ett smart drag för alla som vill julbelysa hållbart och energisparande

 

 

 

 

 1. Hej, jag har ganska nyligen hittat till din blogg och har nu givit dig en award, såg att Caroline oxå gjorde det men det gör väl inget kanske..du är värd båda!

  Jag är världens sämsta på att kommentera men läser och blir glad av din fina blogg!

  So long, C

 2. Wow! I love every single thing…I’m checking their site right now…thank you very much for the link!
  And thank you very much for your comment! I invite you to check my new post, I hope you like it!
  I also hope you’re having a wonderful week!
  Big hugs!

  Inés
  SimplyClassyMe.blogspot.com

 3. HI dear!
  Nice deco, I absolutly want this style in my future home :)
  xoxo

 4. Hola María, ya estoy por aquí, te sigo por instagram. Tienes un blog muy bonito con unas decoraciones preciosas. Un besote guapa.

 5. Hej och tack rara för din hälsning! Såklart jag gillar inredning. Ska njuta av din blogg nu! Vad mycket fint!

  Kram från Lotta

 6. Fina bilder! Kram Annika

 7. These are great gift ideas. Have a good weekend.

 8. I have not yet done any Christmas shopping yet, but I have been looking through my lookbooks and so excited to start. I will likely do online shopping for the most part. -xx Happy weekend.

 9. I am absolutely dying over the owls…they are so, so precious – a must for my 1 year old grandson’s room!!

 10. How adorable! Love the handmade stuff dear!:) Happy weekend!! big kiss!:*

 11. Hej Maria! Du har fått en blogg award av mig att hämta på min blogg…
  Kram Caroline

 12. When I started reading the post I was already delighted with its muted tones, the warmth and beauty exuded from the photos. But when I spotted the owls – so comfortable and cozy – I was sold in it entirely.
  So many lovely and elegant choices, Dear Girl!
  I have lots of Christmas gifts bought. I only leave for “late” the indulging ones ahahah and your suggestions would belong to that cathegorie.
  Thanks,
  T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Maria Ljungström
Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

Senaste inläggen

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Kontakta oss

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024