Team Inredningsvis tar nu en liten välförtjänt minisemester över jul. Vi väljer att  fira vår jul med mycket guld och silver i dekoren då det är snyggast och allra mest classy.

Det är även min första jul utan båda mina föräldrar då min far dog detta året. Såklart är det konstigt och jularna blir aldrig bli de samma igen som de var i min idylliska uppväxt bland snötäckt granskog på landet.

Men man måste gå vidare och göra julen till något eget och personligt. Lägga bort köphysterin ett tag och se djupt i hjärtat vad som betyder mest. För mig är det att fira med någon man älskar och inte vara ensam i mörker. Det kan även vara en enkel sak som att jag detta året har en alldeles egen ÄKTA gran för första gången :) Den härliga genuina grandoften sprider sig nu genom lägenheten och lämnar mitt hjärta varmt och tryggt.

Jul

Vi har alla olika uppfattningar vad som är jul och inget sätt är fel. Hur ni än väljer att fira Jesu födelse därute så säger vi här på Inredningsvis från oss alla till er alla……… en riktigt GOD JUL :)

och Brorsan säger MJAUU :)

LOVE Maria & Jon

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

21 Comments

 1. vilka fina bilder!

  sv: TACK! Önskar dig också en god jul och gott nytt bloggår du också! Hoppas att du får det jätte bra under jul & nyår! KRAM

 2. Lovely festive touches and what a gorgeous tree – the perfect shape. Merry Christmas and a Happy New Year. Thank you for visiting my blog this year!

 3. I have enjoyed your blog for some time now. Thank you for your wonderful posts and exposing me to ”Houston Style”. I so enjoy your humor, and sharing funny stories about your family. May you have a holiday season fill with love and peace. Happy New Year…. See you in 2014.

 4. Vad mysigt, och en jättefin tät gran!
  Vår är rätt fin också, ser ut som en plastgran även fast den är riktig. Finaste jag lyckats köpa, av någon anledning är det jag som får köpa granen,..även om jag misslyckats några gånger :)
  God Fortsättning!
  Lisa

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.