fbpx

Jul på vårt eget Inredningsvis

Team Inredningsvis tar nu en liten välförtjänt minisemester över jul. Vi väljer att  fira vår jul med mycket guld och silver i dekoren då det är snyggast och allra mest classy.

Det är även min första jul utan båda mina föräldrar då min far dog detta året. Såklart är det konstigt och jularna blir aldrig bli de samma igen som de var i min idylliska uppväxt bland snötäckt granskog på landet.

Men man måste gå vidare och göra julen till något eget och personligt. Lägga bort köphysterin ett tag och se djupt i hjärtat vad som betyder mest. För mig är det att fira med någon man älskar och inte vara ensam i mörker. Det kan även vara en enkel sak som att jag detta året har en alldeles egen ÄKTA gran för första gången :) Den härliga genuina grandoften sprider sig nu genom lägenheten och lämnar mitt hjärta varmt och tryggt.

Jul

Vi har alla olika uppfattningar vad som är jul och inget sätt är fel. Hur ni än väljer att fira Jesu födelse därute så säger vi här på Inredningsvis från oss alla till er alla……… en riktigt GOD JUL :)

och Brorsan säger MJAUU :)

LOVE Maria & Jon

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis