Ikea Jul 2023 – bästa nya Jul kollektioner

Julen är snart här, och det är ständigt en av de mest efterlängtade årstiderna på året. Det är familjetid, men det är också dags att träffas och börja försköna och skapa den perfekta miljön för det. Och vad är mycket bättre än att börja din juldesign än med en resa till Ikea för att undersöka de nya kollektionerna!? I detta inlägg går vi igenom Ikeas senaste Jul kollektioner

Så låt oss dyka in i de bästa Ikea julkollektioner 2023. Det stämmer, vi kommer att hoppa över alla de gamla Ikea-julartiklarna från det förflutna och dyka direkt in i de nya produkterna som de lanserar för i år.

LÄS MER: 10 bästa Ikea soffor nånsin

De helt nya Ikea-julkollektionerna är fullmatade med massor av alternativ, från utmärkta dekorationer till ljus och även en ny gran.

I detta inlägg går vi igenom följande:

  • Ikeas nya julbelysning’
  • Ikeas nya juldekorationer
  • Nya textiler signerade Ikea
  • Nya Ikea julgran

1. Ikea julbelysning – Nya STRÅLA-kollektionen

1. STRÅLALED bordslampa

Denna nya LED bordslampa är en mix av gammalt och nytt i designen. Den har ett  LED-ljus som skapar den perfekta atmosfären och det lågintensiva ljusutseendet som ditt julvardagsrum kräver.

2. Stjärnljus för flera användningsområden

Om du letar efter imponerande fönsterlampor för ditt julliv har den helt nya STRÅLA-kollektionen många fantastiska alternativ som erbjuds. Mina individuella favoriter är de små stjärnorna i strängar och de större. Båda är bra alternativ för att förbättra ett fönster eller till och med en vägg.

3. En traditionell bordslampa med vintage-look

Ur den här kollektionen finns det ett föremål som jag måste diskutera på grund av att den har en fantastisk vintage-look som säkert kommer att få den att sticka ut. Det är också en perfekt sak på grund av att du ständigt kan använda den i andra utrymmen eftersom det inte bara handlar om julen.

Denna ledbordslampa tipsar dig om de gamla tiderna då privatpersoner använde sig av oljelampor. Den har ett speciellt utseende som du kan använda för juldekoration, men den kan också vara ett fantastiskt botemedel mot ett vintage och rustikt sovrum efter jul än.

4. En modern lampa med en jultwist

Slutligen, min 2:a favoritprodukt i denna helt nya kollektion är detta Sråla LED lampa i grankrans variant. Denna lilla ”granlampa passar fint som dekoration på dörr och vägg.

3 Nya juldekorationer från Ikea VINTERFINT

Vi vet alla att lampor är fantastiska, men när julen är här finns det bara en sak vi tänker på, och det är juldekorationer. Det spelar ingen roll om det är träddekorationer eller matbordsdekorationer; Det viktiga är att skapa den perfekta atmosfären av trevlig inredning i ett mysigt utrymme där du kan samla din familj.

Låt oss dyka ner i de nya dekorationsföremålen som Ikea har för julen 2023 – kollektionen VINTERFINT.

1. Kreativa jultomtekuddar

En av de bästa som fångade min uppmärksamhet är dessa söta jultomtekuddar! Det är ett fantastiskt litet föremål som kan se bra ut i alla rum, och dina barn kommer säkert att älska det.

2. Äppelljus – för den perfekta julstämningen

Ett annat bra erbjudande i år är de äppelliknande ljusen som finns i 2 färger – rött och guld. Det är en enkel doftande touch som du kan ge till ditt vardagsrum, och den har en mycket modernare stil, som ibland är svår att hitta när man letar efter juldekorationer.

Om du har barn är det också ett bra alternativ eftersom du kan lägga dem i deras säng som dekorationslampa efter jul, och det ger ett fantastiskt stämningsljus.

3. VINTERFINT Små och söta jultomtefigurer

Om du har barn är dessa jultomtefigurer något du definitivt bör överväga. Dessa figurer ser inte bara väldigt söta ut, utan de ger också julstämning. Dina barn kommer att bli helt förälskade i dem, vilket ger glädje och glädje till den här julen.

2 Ikea jultextilier för alla

1. Julinspirerad filt

Finns det något bättre sätt att tillbringa julen med din familj än vid brasan, prata och njuta? Ett bra komplement till din juldekoration och mysighet kommer att vara den här underbara julinspirerade filten. Även om den har en viss jullook kan du använda den under resten av året så länge den fungerar bra med din inredning.

2. Den perfekta julduken

Om du fortfarande inte har bestämt dig för vilken duk du ska använda i jul – Ikea har en bra lösning! Den här julduken ser bra ut, och det kan vara den bästa lösningen för dig och din familj.

Ny Ikea julgran

Det är alltid en utmaning att få den perfekta julgranen. Medan vissa människor föredrar att köpa ett riktigt träd varje år, är det helt enkelt inte praktiskt för vissa. Om du bor i en storstad och har svårt att flytta saker, eller om du är ett ungt par eller bor ensam, finns det inget mer praktiskt än ett konstgjort träd. Det är därför Ikea kom med en fantastisk julgransmodell i år.

Den är både enkel att montera, ser bra ut och kommer till ett bra pris. Det gör det till ett bra alternativ om du har en budget men ändå vill ha något som du kan använda i ett antal år. Det tar inte heller mycket plats, vilket är bra för mindre lägenheter.

Slutsummering – Ikea Jul 2023

Vi har i detta inlägg samlat ihop Ikea bästa nyheter från deras senaste Jul kollektion. Vi kommer komma med fler ”the best of” Ikea kollektioner inlägg. Och missa inte vårt kommande inlägg med nyheter för Ikea 2024, där går vi igenom nya årets hetaste Ikea kollektioner och designer collabs.

Ikea FAQ

Vad har Ikea på julmenyn i år?

Ikeas meny finns alltid specialvaror under jultider och de har alla traditionella rätter man kan förvänta sig, som att höra, de klassiska köttbullarna och Janssons frestelse. Så om du funderar på att besöka Ikea under julen, kan du ta några av dessa läckra traditionella julrätter.

Har Ikea öppet under jul?

Ikea är stängt på julafton, juldagen och även under nyårsafton och nyårsdagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 292 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis