Känner ni er trötta, stela och sönderfrusna i vinterkylan?? Då har jag ett hett tips för att möta tillvaron mer relax, varm och balanserad. Jag testade på zonterapi i Göteborg för ett tag sedan på mysiga stället Joy of change.

Tro mig man känner sig lätt och totalt förändrad efter den behandlingen!

Zonterapi i Göteborg

zonterapi i göteborg

På Joy of Change i Göteborg blir ni lika avslappnade och rofyllda som självaste Buddha!

meditera i göteborg

Även djur mår bra av alternativa balanserade behandlingar. Här får en katt relax öronreflexologi!

På Joy of Change finns också en homeopat som även tar djur som patienter. Djuren är inte så problemfria som vi tror, jag har tex. märkt konflikter och stress ibland på mina två katt-troll:)

zonterapi

Zonterapi i Göteborg

Den alternativa oasen Joy of Change ligger i allra bästa läge mysigt mitt i centrum i Göteborg. Här är några terapeuter verksamma och alla är specialister på sitt unika område. Jag fick zonterapi av Lovisa Rosenberg, en andlig kvinna med mycket att dela med sig av från livets krokiga resa. Zonterapi är en form av fotmassage där vissa unika punkter på fötterna stimuleras. Dessa punkter är likt akupunktur kopplade till olika organ i kroppen.

Jag har studerat zonterapi hemma i böcker och det är en mycket intressant lära. Det finns så mycket som sjukvården inte har en susning om. Istället för att knapra massa piller är det mycket bättre att hitta orsaken till stress och sjukdom och gå till roten av problemet. Zonterapi är en mycket behaglig behandling, men det kan göra ont på vissa punkter där man är blockerad. Jag gillar behandlingar där man känner att det händer något i kropp och själ, inte för mesigt med andra ord :)

Ni kan vara hur stressade som helst men jag lovar att från Joy of Change kommer ni gå på lätta fötter och HELT avslappnade. jag rekommenderar alla som är i Göteborg ett besök till Lovisa och hennes mysiga jobbarkollegor. Det finns garanterat en behandling som passar alla hos dem oavsett problemområde. Perfekt att möta våren med lätta stressfria fötter sen :)

Bli stressfri med zonterapi!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

1 Comment

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.