Vill ni ge rynkorna vad de tål utan att bli förgiftad av Botox ? kolla då in denna alternativa ansiktsbehandling som garanterat ger ett fräschare face :)

Ansiktsbehandling

jontofores

Ansiktsbehandling

Jag var för ett tag sedan på besök hos klinik Drömfoten vid Redbergsplatsen här i Göteborg och provade på Jontofores ansiktsbehandling. Terapeuten Pia berättade att Jontofores är ett bra alternativ till att förebygga rynkor utan Botox. Man använder i en Jontofores-behandling en kombination av ström via en apparat och ren hyaluronsyra.

Hyaluronsyra

Alla vet nog vid det här laget hur grymt bra just hyaluronsyran är för huden och den används även vid filler-injektioner. Jag kan väl inte påstå det var direkt skönt att bli elektrifierad i ansiktet, men som Pia säger vill man bli fin får man lida pin :)

Genom att använda Jontofores galvanic-maskin med aktiva ingredienser som  hyaluronsyra på hudytan, förbättras deras effektivitet. Denna el-teknik har funnits på dyra salonger i många år, men nu är denna kraftfulla ansiktsbehandling även tillgänglig för alla oss dödliga på hemmaplan.

Jontofores inom sjukvården

Jontofores har även använts länge inom sjukvården och tekniken där laddade molekyler (läkemedel) överförs från en lösning in och genom huden, genom att man applicerar en svag ström via en läkemedelsinnehållande elektrod som är i kontakt med huden. En säker behandling med strålande föryngrande resultat helt enkelt.

Drömfoten, Göteborg

Salong Drömfoten där Pia Reale arbetar säljer även Jontofores-paket med galvanic-maskinen och ansiktskräm samt hyaluronsyra. Man får helt enkelt med sig en exklusiv hudklinik allt i ett med sig hem. Pia gör även härliga fotvårdsbehandlingar så vill ni bli fina från topp till tå, bege er till Drömfoten i Göteborg :)

Har ni provat på Jontofores och i så fall, vad tyckte ni?

Ha en härlig Söndag :)

LOVE Maria

PS: Vill du jobba med skönhet?
Jontofores söker nya återförsäljare.
Kontakta Pia på Drömfoten för vidare information: 031-19 99 68

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.