(I samarbete med lånapengar.com)

Snart är det jul! Julen är dock en högtid med minst sagt mixade känslor för många. Framför allt när det kommer till att få ihop allt ekonomiskt när man har en stor familj. Alla barnen vill ha dyra flashiga julklappar och sen kommer all julmat till. Allt detta suger ut både energin och plånboken minst sagt. Vi pressas och stressas i social media om hur den perfekta julen ska vara och se ut. Ofta är den perfekta julen ett hav av dyra julklappar och en soligt leende familj.  Verkligheten för många är långt från detta och ibland behövs en extra skjuts för ekonomin.

Att låna pengar till jul via ett mindre kreditlån som snabbt kan betalas tillbaka nästa år, kan vara en lösning.

Visst lån är inte bra att ta i onödan men ibland har man helt enkelt inget annat val. När man väl bestämt sig för att ta lån är att gå in på en sajt för att jämföra lån det absolut bästa. Jag tipsar om sajten lånapengar.com där man enkelt kan hitta det bästa lånet med den lägsta räntan. De tipsar bla om att ta en sk kallad kontokredit. En kontokredit är likt ett vanligt kontokort. Det betyder att man aldrig betalar ränta på mer än vad man belånar på. Man kan tex sätta en kredigräns på 10 000 kr men tar man ut 5000 kr på det ja då betalar man bara ränta på den 5000 man använder. Då kan ni använda hälften till jul och hälften till nyårsresan i Februari. Vet man istället exakt vad man behöver låna då är ett vanligt snabblån bästa lösningen. På lånapengar.com hemsida finns flera olika lån och banker så att man kan hitta sin personliga favorit att låna från.

När ungarna gnäller om julklappar och julmaten ska inhandlas, japp då kan en extra bonus i julkassan behövas.

Låna smart!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.