fbpx

Jäkligt bra måleri i Göteborg – Enerbackens måleri

För ett tag sedan bestämde jag mig för att måla om i vardagsrummet. Jag hade inte målat om sedan jag flyttade in år 2010 och då var det jag själv som stod för måleriet. Denna gång bestämde jag mig för att istället anlita proffs och valde ett måleri i Göteborg vid namn Enerbackens måleri.

Detta ångrade jag inte en sekund!

Måleri i Göteborg

målare göteborg

Jag vill även i detta inlägg ta upp en viktigt sak beträffande paraffinljus. Här ovan ser ni hur det såg ut före måleri bakom min öppna spis som jag köpt för bara ett år sedan. Innan jag visste bättre så köpte jag billiga skitljus gjorda av paraffin och de rök jättemycket när man släckte dem.

måleri i göteborg

Efter ett tag märkte Jon min dåvarande kille att även väggarna runt spisen var mörka. Jag insåg snart att paraffinljus var rena hälsofaran och började studera om olika ljus typer. Det visade sig att paraffin är gravt cancerframkallande och ökar framför allt risk för lungcancer. Tänker även på mina stackars katter med sina små lungor som andats in den hemska röken :(

De ljus man ska hålla sig till är gamla hederliga stearinljus och de ryker inte ens hälften så mycket. Allt som är giftigt handlar i slutet om pengar, att det kostar mindre att tillverka. Frågan är då m det är värt priset vi får betala med vår egen hälsa som insats ?

Som konsument handlar det om att bli mer medveten och själv ta sitt ansvar i hemmet!

målerifirma göteborg

Här är före måleri bakom min stora tavla och även här syns spåren av paraffinröken.

Ett annat tips för renare inomhusluft är att skaffa en bra luftrenare som drar till sig rök och viruspartiklar. Sedan öppna alltid fönstren när ni släckt ljusen så röken går ut och inte in i era lungor.

målare bra göteborg

måla om

Här är rummet mitt i måleriet och de käcka målarna från Enerbacken jobbar snabbt och effektivt. Först tvättar de väggarna noga med målartvätt och tro mig det behövdes :)

inredningstips

Här är slutresultatet efter måleriet med nya fräscha RÖK fria väggar! Färgnyansen gör sig även bra ihop med mina favofärger rosa och lila :)

Jag är supernöjd både med måleriet och med den snygga gråvita väggfärgen.

posters

Måleri i Göteborg

Jag älskar att tipsa om bra mindre företag i Göteborg och här är ett kanontips till er som letar bra målare!

Enerbackens måleri i Göteborg är ett mindre personligt måleri som specialiserat sig på privata målerijobb av alla de slag. De har sitt huvudsäte i Mölndal och jobbar därifrån över hela Göteborgsområdet. De målare jag fick var extremt trevliga, snälla och tillmötesgående. Framför allt gick målerijobbet SNABBT, bara på två dagar så var vardagsrummet i toppform igen. De tom. hämtade färg på andra sidan stan när färgen jag köpt inte räckte till.

Det är viktigast vad man får för bemötande som kund när man anlitar alla slags hantverkare tycker jag. Enerbackens måleri är ett av de trevligaste företag jag anlitat och jag tar absolut dem igen vid nästa ommålning.

På ren Svenska ett jäkligt bra måleri och jag rekommendera alla som bor i Göteborg med omnejd, som vill ha en proffsigt måleri att anlita dem.

Vill ni kontakta Enerbackens måleri för ett kostnadsförslag hittar ni deras hemsida HÄR

Ha en fin fortsatt vecka!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis