Jag har varit på magisk massage hos jens Öhman

Jag har varit på magisk massage hos Jens Öhman

Vem vill inte ha massage nu när höstkylan drar in på riktigt? Jag älskar själv att prova på olika typer av massage då alla är så olika! Jag har länge lidit av en elak uretrit (urinrörsinflammation) vilket gjort mig stel och gett ont i nacke samt nedre del rygg. Jag bestämde mig för att prova på deep tissue massage hos fantastiska Jens Öhman på Eriksbergs Hälsoklinik, då jag hört mycket bra om honom.

Det har jag inte ångrat en minut för maken till proffsig och erfaren massör får man leta länge efter!

Jens Öhman är helt klart en av Göteborgs bästa massörer!

Det jag reagerade starkt på med en gång är Jens otroliga kunskap om kropp och själ trots hans unga ålder. Han berättar bla. att bara för att man har ont på ett ställe behöver inte det betyda att det är det stället som kräver behandling, vilket de flesta tror. Massage kan göras i mildare form men ändå ha större effekt än hård brutal muskel massage. Jens säger även att han alltid skräddarsyr alla behandlingar utefter kundens behov och sjukdom. Ingen löpande band-massage där med andra ord.

Det jag gillade jättemycket var att Jens inleder massagen med en gudomlig huvudmassage, jag menar snacka om seventh heaven. Han berättar att många massörer skippar huvudet vilket är fel då det är där de flesta avslappningspunkter sitter. Inte konstigt att man nästan somnar varje gång man är hos frisören när de schamponerar. Något annat gudomligt är att Jens använder en uppvärmd massagebänk med infraröd värme och bara den är värd besöket i sig:)

Framåtlutning är den nya tidens största problem och orsak till smärta. Vi tittar hela tiden ner i både mobiler och datorer vilket belastar nacken rejält illa. Genom rätt massage och tips på hållning kan man dock få nacken tillbaka där den ska vara, dvs rakt upp.

Jens utövar inte bara massage utan även koppning och öronakupunktur. Två holistiska Kinesiska tekniker som passar perfekt att kombinera med massagen för allra bästa helande effekt.

Lite allmän fakta om Jens är att han förutom massör även är utbildad PT och har stor kunskap inom träning, näringslära och kost. Hans specialitet är medicinsk massage men han anpassar alltid all massage personligt efter varje kunds behov. Tekniker Jens använder sig av är longering, muskulering, triggerpunktsbehandling, strain & counterstrain, taktil massage, revolving samt koppningsmassage. Hans behandlingsrum ligger hos Eriksbergs hälsoklinik med makalös utsikt över hamninloppet.

Summan av kardemumman är att jag gillar Jens jättemycket och alla kan lära sig något av honom. Jag menar massage ska vara så mycket mer än bara klonat handpålägg, det ska även hela själen. Sedan är ett extra viktiggt att man får en massör som verkligen LYSSNAR och inte bara låtsats att göra det.

Jag skämtade till det och sa med alla de problem jag dras med borde min special massage heta deep issue massage istället för deep tissue massage haha. Jag mådde även rejält kasst dagen efter massagen, men det hade jag förväntat då det var en rejäl omgång jag fick. Man blir ofta sämre innan man blir bättre efter alla alternativa behandlingar, det kallas healing crisis. Efter några dagar efter mådde jag kanon och kände mig liksom lättare än innan.

Så summan av kardemumman är att vill ni få en skön djupgående befriande behandling men även bli sedda och hörda som människor, då är det Jens Öhman på Eriksbergs hälsoklinik ni ska besöka.

Massera mera!

  1. Bra tips :) jag ska hälsa min syrra det som har problem med ont i ryggen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Maria Ljungström

Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

Senaste inläggen

Annonsering

Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024