This post only available in Swedish.

Author

Within interior design, I love the combination of old and new, a marriage of history and modernism, romanticism meeting minimalism. In addition, I have a burning passion for crispy silks, dark chocolate and long baths with a fragrance of lavender.

5 Comments

 1. Så himla fint inlägg och så kloka ord.
  Tack för detta säger jag.

  Ja du, tyvärr många som fortfarande rynkar på näsan då man säger att inredning är det jag brinner för. Jag jobbar på en it-avdelning och det är ganska många män och många gånger känner man liksom sig som en “dum blondin som gillar ljusstakar och inte har ngt annat i huvudet..” Tyvärr.
  Sen blev jag sjukskriven i höstas och är hemma än. Utmattningssymtom. Men hela tiden jar jag pysslat här hemma och det gör mig glad och får mig på bättre humör och gör att jag känner att jag kan ngt.
  Sen har jag intresserat mig mer för feng shui och rensar nu ut en del här hemma och säljer av saker som vi inte längre behöver. Det som är dotterns, de pengarna får hon på sitt konto.
  Det känns sköt och gör mig lättare på något sätt.

  Så just nu ska jag lägga ut en hel radda annonser och sälja av saker faktiskt.
  Så tack för detta inlägg.
  Kram Anna

 2. Ett riktigt intressant inlägg! Jag har själv blivit mer och mer minimalistisk- men kommer troligen alltid att vilja ha det vackert runt mig. Jag tror det betyder mycket. Tänkte på det senast idag då jag besökte en vårdinrättning. Som var så fint inredd, man kände verkligen att personalen lagt möda på att göra det mysigt och välkomnande. Gissa om känslan och upplevelsen var en annan än på många kala trista fula vårdinrättningar. Ett exempel som kanske är lite “off topic” men jag tror absolut att det spelar stor roll vad vi omger oss med, eller omges av. Även om intresset för det skiftar. Men många av oss påverkas i alla fall av vår omgivning.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.