fbpx

Investera i en smidig och snygg villahiss från Cibes

(I samarbete med Cibes)

Många tror att en villahiss tar mycket plats, är en dyr kostnad och kräver omfattande ombyggnationer. Men, så är verkligen inte fallet. En villahiss från Cibes tar inte mer plats än en garderob, kostar inte mer än att göra ett nytt kök, kräver minimal byggnadsanpassning och tar bara några få dagar att installera.

En villahiss från Cibes tar inte mer plats än en garderob”

Vill du investera i ditt hem för att kunna bo kvar hela livet? Eller vill du bara ha mer komfort, lyx och bekvämlighet? Då kan en villahiss vara något för dig!

Att ta villahissen in i framtiden är precis det Cibes har gjort, de tillhandahåller skräddarsydda villahissar som enkelt kan anpassas efter din inredningsstil och personlighet – ett hem ska helt enkelt visa vem du är. Ett smart drag, för vem vill inte att hissen ska gå i samma färgskala som övrig inredning? Dessutom blir hissinstallationen ett sätt att kunna bo kvar i sitt flerplanshus, även när du kanske inte klarar trapporna längre.

Villahissen Cibes Air kombinerar tidlös design med innovativ funktion, läs mer om hissen på www.cibeslift.se.

Deras senaste villahiss, Cibes Air, är en smakfull hiss som är unikt designad för hemmamiljöer. Det behöver inte byggas ett separat schakt, hisskorg eller maskinrum för att installera den. Hissen finns i flertalet olika designutföranden och med olika glastyper, det går även att anpassa belysningen efter behov och glasa samtliga fyra sidor för ett mer luftigt och elegant uttryck.

Installationstiden är väldigt kort. Hur kort då undrar ni? Jo, vanligtvis tar det högst 2 – 3 dagar att installera en hiss, och många gånger går det ännu fortare. Ditt hem påverkas minimalt eftersom det inte behövs mer utrymme än det som hissen kräver. Det är också en del av Cibes modulbaserade koncept, vad gäller platsbesparande design.

Nytt är också att hitknappens tablå kan färgsättas i samma RAL- eller premiumfärg som hissen. För ett mer elegant och sofistikerat helhetsintryck. Läs mer på www.cibeslift.se.

FLER FÖRDELAR MED VILLAHISS

  • Anpassningsbar och innovativ – passar i alla hem
  • Komplett hisskoncept i färdiga moduler
  • Förhöjer nivån på din tillvaro i hemmet
  • Framtidssäkrar både hem och livsstil
  • Prisvärd och platsbesparande design
  • Ökar fastighetsvärdet på ditt hem

Det är alla fördelar att investera i en snygg villahiss alltså. Speciellt om ni planerat att åldras i hemmet ni bor i nu. Om inte är det ändå en bra investering då en villahiss kan öka bovärdet vid försäljning. På Cibes hemsida kan ni se flera inspirationsbilder på villahissarna. Samt läsa mer om hur ni enkelt kan installera dem hemma.

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis