Instagram inspiration: gothenburg 3

Del tre av ett instagram kollage från min underbara hemstad Göteborg. Jag vet att många uppskattat bilder från Bohuslän, därför vill jag dela med mig av min sommar stad till mina vackra följare :)

Göteborg är en havetsstad och det finns många fina promenadvägar utmed vattnet. Här på Götaälv kan man bl.a åka turistbåten Paddan som har en skön sight-seeing över stora delar av Göteborg :)

Ha en skön söndag!

LOVE M

Part three of an instagram collage from my wonderful home town of Gothenburg. I know that many of you enjoyed the pictures from the Swedish west coast, and therfore I wanted to share more of my Summer city with my beautiful followers :)

Gothenburg is a coastal city and there are many nice walking paths by the water. Here on the Göta river you can take the tourist boats called Paddan. They allow great sight seeing opportunities around many parts of the city :)

Have a wonderful Sunday!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

4 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.