10 Instagram konton med inredning att följa

Det kryllar numer av bra Instagram konton med allt från mat, till design och resor, ja Instagram är en bottenlös pool av inspiration. Du kan lätt gå vilse på de många kontona. Så för att göra det enklare för dig har vi sammanställt en lista över bra Instagram-sidor med inredning som har ett stort antal följare. Oavsett om du siktar på en minimalistisk, modern, bohemisk eller rustik stil, kommer dessa konton att erbjuda välbehövlig inspiration. De låter dig utforska inredningsvärlden och upptäcka vad du gillar.

10 bra Instagram konton att följa

1. Arch Daily (@archdaily)

Du måste ge upp det för @archdaily när det kommer till konsistens. Med över 3,4 miljoner följare ökar Instagram-kontot ett enormt antal följare. Kontot publicerar också arkitekturbilder som fans skickar via hashtaggen #archdaily. Genom sina höjdpunkter kan inredningsarkitekter hålla sig uppdaterade med de senaste trenderna. En smygtitt på deras konto kommer att avslöja de olika sätten att designa och appar som du kommer att ha nytta av. Var deras fan, och vem vet, du kanske är vinnaren av ett av deras AD-priser.

Vad mer? Arch Daily vet säkert hur man håller sin publik engagerad. De gör det genom att lägga upp AD-quiz och ämnen. Det är utan tvekan rätt ställe att hämta inspiration om du vill att dina följare ska underhålla sig.

2. Justina Blakeney (@justinblakaney)

Med över 541 000 Instagram-följare är Justina Blakeney svår att inte lägga märke till. Dessutom är hon en New York Times bästsäljande författare och ägare till @thejungalow, ett Instagramkonto med 1,6 miljoner följare. Hennes verk ”Cool & Collected Homes” 2015 såg henne bli berömmelse som en av NYT:s bästsäljare. I boken lär Justina människor hur man uppnår den bohemiska stilen i sina hem. Utöver detta har hon skrivit två andra böcker som är populära bland inredningsentusiaster.

@justinablakeney visar upp Blakeneys bästa verk, och hennes ikoniska jungalow-stil är en att räkna med. Hon lägger ofta upp rullar med sina pågående projekt och ger då och då tips om hur du skapar dina egna inlägg. Hon erbjuder självstudier om hur hon skapar sina rullar, inlägg och videor med hjälp av en app. På sina rullar ger hon också tips om att övervinna kreativa block och hur hon använder sin konstnärliga talang.

SHOPPA FAVORITER

Nordic Nest
4.679 SEK5.199 SEK
Nordic Nest
1 3691 825
Nordic Nest
2 0953 499

3. Emily Henderson (@em_hendrson)

Hendersons interiör är elegant men ändå lekfull. Hennes utrymmen är ofta fyllda med statementmöbler och ljusa färger. Då och då slänger hon in några oväntade inslag. Detta är anledningen till att hennes projekt är kända för sin munterhet och livlighet. Hennes sammanställningsförmåga är inte heller av denna värld, och hennes eleganta inredningsval kan omedelbart förvandla även de tråkigaste utrymmen.
Hennes Instagramsida har över 500 000 följare och erbjuder briljanta inredningsrekommendationer. Genom sina rullar visar hon allt från soffor till utsmyckade speglar och låter dig veta vad som är trendigt inom inredningsvärlden.

4. Sasha Bikoff (@sashabikoff)

Vilka egenskaper kan skilja dig från miljontals andra inredare på Instagram? Tja, Sasha Bikoff har fått detta besvarat åt dig. Hennes excentriska och unika moderna inredning gjorde att hon fick ett inslag i Elles Décor A-List. Bikoff, bosatt i New York, är känd för sina färgglada och djärva designs som betonar hur den eleganta moderna eran har kommit till ett slut och har ersatts med maximalistisk design.

Vill du utforska roliga och nya idéer? @sashabikoff är kontot att hoppa på. Du kommer att bli förvånad över hur hon använder unika färgpaletter så vackert.

5. Rich och Sara Coms (@thejoshuatreehouse)

Sara combs är en författare, konstnär och inredningsarkitekt som bor i Joshua Tree med sin make Rich Combs. Paret äger fastigheter som de hyr ut för semester och lägger upp sina interiörer. Det visar sig att detta är en grej av utseendet på deras Instagram-följare på 301 000. Saras inredning har sett henne visat sig i tidningar som Freda Salvador och The Refined Woman.

6. Sara Gilbane (@saragilbaneinteriors)

Om du precis har startat ett inredningskonto på Instagram och inte har en aning om var du ska börja, kan du alltid hitta inspiration från Sara Gilbanes konto. Hon lägger upp allt från möbler och tapeter. Gilbanes Instagram-konto innehåller också dagliga uppdateringar om hennes arbete och bilder bakom scenen.

Hennes signatur är en blandning av elegans och eklekticism och har fått erkännande och beröm från Elle Décor och New York Times. Hon tror att det omedelbart kan förvandla det genom att ta med unika föremål till ditt utrymme. På hennes Instagram hittar du en länk till hennes hemsida, där hon visar upp sin portfolio. Där kommer du att se hennes pågående projekt och hennes mycket omtalade möbellinje.

7. Kelly Wearstler (@kellywearstler)

En Los Angeles-baserad inredningsdesigner, Kelly Wearstler bildade sitt eget företag som heter Kelly Wearstler Interior Design 1995. Företaget har sedan dess blomstrat till ett ledande globalt livsstilsvarumärke inom modern design. I alla sina skapelser införlivar Wearstler sin personliga stil; därför är det ingen överraskning att hennes verk har fått applåder över hela världen.

På sitt Instagramkonto visar hon upp sina verk, från inredning till gallerier. Hon visar också de priser och utmärkelser hon har vunnit som ett erkännande för sina innovationer. Om det är en sak som hennes Instagram-sida borde lära dig så är det att ha en signaturstil gör att du sticker ut.

8. Lauren Geremia (@geremia_design)

Även om hon kanske inte har så många följare, har Geremia en imponerande portfölj av inredningsprojekt. Om du bor i bukten, kanske du vill börja följa henne på Instagram, tack vare den innovativa designen som hon har blivit berömmelse för.
Geremia har varit med flera gånger i Architectural Digest och till och med tagit sig till Forbes 30 under 30-listan. Hon värderar handgjorda föremål högt, och för henne är kvalitet allt. Hennes Instagram ger glimtar av tidigare verk, och ibland släpper hon in sin publik i sitt personliga liv.

9. The Spruce (@thespruceofficial)

Praktiskt, inbjudande och inte kinkigt – det här är ord som bäst beskriver The Spruces Instagram-sida. Här kan inredningsfantaster få idéer och inspiration som passar deras preferenser och budget. De har även en välkänd stor webbsida med massa skön inredning och tips väl värd att följa.

10. Jane Ledger (@janeledgerinteriors)

Jane Ledgers bilder visar hur skiktade och rika neutrala färgpaletter kan vara. Medan hon använder minimala ljusa toner, ger Ledger flera sätt att få jordnära naturliga att sticka ut genom lager, genomtänkt styling och vackra mönster.
Slutgiltiga tankar

Instagram är en fantastisk plattform som kan hjälpa dig att maximera din potential. Av denna anledning kan nybörjare alltid dra nytta av att lära sig repen från proffsen. Kolla in ovanstående inrednings-Instagramkonton och låt dig inspireras!

Vi hoppas att ni gillar nåt av dessa Instagram konton ovan och börjar följa dessa kreativa damer. Och missa inte mina tips på Svenska Instagram inredning konton i Veckans vackraste Instagram hem som jag kör ofta på Söndagar.

SHOPPA FAVORITER

Nordic Nest
4.679 SEK5.199 SEK
Nordic Nest
1 3691 825
Nordic Nest
2 0953 499

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

1 Senast uppdaterad

Amanda torsdag, oktober 25, 2018 - 10:15

Alltså vill ju ha allt <3

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Senast uppdaterad 752 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis