Dags för lite härliga restips Göteborg igen och denna gång tar vi båten till ljuvliga Vrångö ….häng med !

Restips Göteborg

vrångö

vrångö-x

vrångö-1

vrångö-2

vrångö-3

vrångö-4

vrångö-5

vrångö-6

Lägg väl märke till att det lilla svarta lammet vilar på sin mammas rygg – cuteness OVERLOAD :)

vrango-7

Team inredningsvis in the woods at the wrong island (Vrångö) :) (Vrångö can sound like ”wrong island” in Swinglish – a mix of Swedish and English. It’s one of those ”you had to be there” jokes :P )

OCH är inte Jon på Inredningsvis (min kille:)  bara SJUKT söt :) är så stolt över att få dela mitt liv med denna vackra talangfulla människa och hjärnan bakom Sveriges bästa blogg.

vrango-8

En härligt rosa flakmoppe på Vrångö helt i fröken inredningsvis smak :)

vrango-99

Restips Göteborg

Jag och Jon kommer under vår och sommar att ha en Restips Göteborg serie om öarna  i Göteborgs södra skärgård.  Vi börjar med att ta båten till Vrångö som lite roligt kan översättas till Wrong Island på engelska :) Något fel var det dock inte på denna härliga ö när vi besökte den i helgen. Vrångö bjuder på sköna naturstigar längs havet och en sällsynt fågelfauna.

Jag och Jon träffade under naturpromenaden bl.a. på de sötaste små lamm vi sett. Som ni kan se på bilderna ovan, sov ett lamm på sin mammas rygg… SÅÅÅ sött att jag nästan dog. Vi hade även årets första picknick ute sittandes vid havet…ljuvligt. Jag rekommenderar starkt Vrångö till alla naturälskare som gillar att vandra med havet precis inpå.

LOVE Maria och Jon

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

32 Comments

 1. Ja, vem kan väl motstå lamm :)
  Underbar skärgårdsmiljö… och en flakmoppe, det skulle jag vilja ha!
  Kram.

 2. Vilka härliga bilder!! Ja dit måste vi ta en sväng, det va ett lockande inlägg :)
  Å den där moppen, tänk va bra de där flakarna är, och rosa !!!
  Tack för att du kikade in hos mig :)
  Kramen

 3. Hi Maria! This could be my kind of place! How awesome it is! Enjoyed the pics, you look very lovely! the sweet lamb is one of the most tender scene I have ever seen too!:) Kisses and hugs my dear! xo

 4. Tack för tipset…har bott i Göteborg men inte i Skärgården….jag berättar om en Canada resa idag på min blogg;)))
  Kul att du tittade in!
  Kram till dej

 5. Västkusten är så vackert!!! En flakmoppe är ett måste för öborna…
  Härlig den ser ut i rosa!

  Kram Sandra

 6. I’m in loooooooooooooooooooooove with your blog. Thank you for inviting me here- I’m sure that I’ll be here really often. Seriously:)

 7. vilka underbara bilder…jag såg några hus som jag gärna skulle tänka mig att bo i :-)…tack för din kommentar den värmde jätte mycket :-))
  kram Åsa

 8. Åhh, vad härligt det ser ut! Och vilka supersöta lamm…förstår att du nästan dog! Det hade jag nog också nästan gjort! :)

  Och TACK för de gulliga orden inne hos mig! Det gjorde mig såå glad!

  Kram Jennica

 9. Vad roligt att du lämnade ett par ord inne hos och visst gillar jag inredning. Nu ser jag fram emot ert resereportage och förhoppningen ligger i att Styrsö får sig ett besök :) Där har jag tillbringat många somrar som barn nämligen. Ha det!

  • maria Reply

   Jaja men du behöver inte va orolig då Styrsö är min absoluta favoö och jag bodde där för två år sedan under renovering i badrummet i stan..var UNDERBART:)

 10. What a beautiful place, dear Maria!
  I want to cuddle those lambs!! :)
  xoxo,
  – Irina

 11. If this is your boy/husband – he´s looking really good – and you, too! This is an very interesting post and makes me curious for the region! Thanks for that – and I like the black lamb, too, it´s sooo cute <3

  xx from Bavaria, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.