fbpx

Restips Göteborg – Vrångö

Dags för lite härliga restips Göteborg igen och denna gång tar vi båten till ljuvliga Vrångö ….häng med !

Restips Göteborg

vrångö

vrångö-x

vrångö-1

vrångö-2

vrångö-3

vrångö-4

vrångö-5

vrångö-6

Lägg väl märke till att det lilla svarta lammet vilar på sin mammas rygg – cuteness OVERLOAD :)

vrango-7

Team inredningsvis in the woods at the wrong island (Vrångö) :) (Vrångö can sound like ”wrong island” in Swinglish – a mix of Swedish and English. It’s one of those ”you had to be there” jokes :P )

OCH är inte Jon på Inredningsvis (min kille:)  bara SJUKT söt :) är så stolt över att få dela mitt liv med denna vackra talangfulla människa och hjärnan bakom Sveriges bästa blogg.

vrango-8

En härligt rosa flakmoppe på Vrångö helt i fröken inredningsvis smak :)

vrango-99

Restips Göteborg

Jag och Jon kommer under vår och sommar att ha en Restips Göteborg serie om öarna  i Göteborgs södra skärgård.  Vi börjar med att ta båten till Vrångö som lite roligt kan översättas till Wrong Island på engelska :) Något fel var det dock inte på denna härliga ö när vi besökte den i helgen. Vrångö bjuder på sköna naturstigar längs havet och en sällsynt fågelfauna.

Jag och Jon träffade under naturpromenaden bl.a. på de sötaste små lamm vi sett. Som ni kan se på bilderna ovan, sov ett lamm på sin mammas rygg… SÅÅÅ sött att jag nästan dog. Vi hade även årets första picknick ute sittandes vid havet…ljuvligt. Jag rekommenderar starkt Vrångö till alla naturälskare som gillar att vandra med havet precis inpå.

LOVE Maria och Jon

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis