Inspiring people: Lana Del Rey obsession

inredningstips

LanaDelRey

swedish design blog

Om jag vore man hade jag gift mig med Lana och vandrat lycklig till bakom evigheten :)

svenska inredningsbloggar

sommarklanning

svensk inredningsblogg
That is one lucky pussy cat :)

Lana Del Ray

Det var alldeles nyligen jag på riktigt upptäckte Magiska Lana Del Rey och jag har nu en girl crush av sällan skådat slag. Första gången jag hörde låten Ride fick den mitt hår att resa sig på hela kroppen och texten borrade sig in långt under mitt skin. Genom texten till låten upptäckte jag att Lana är unik och ingen annan artist lik. Jag har aldrig blivit så starkt berörd av en artist sedan jag var tonåring, Lana del Rey är något mycket unikt i en övrigt klonad kommersiell värld.

Eftersom jag är en tvättäkta konstnärssjäl har jag förmågan att starkt leva mig in i både musik och film och personer (på gott & ont:). Nu har jag levt och andats Lanas overkligt grymma musik och videor i flera dagar och kan bara inte få nog.

Lana har dessutom en overklig skör skönhet som ingen annan. Hon är en kvinnlig 60-talsikon, sångerska och en modern frihetsgudinna i samma förpackning med en röst som lämnar ingen oberörd.

Att vara KÄR i en artist är helt enkelt som att vara kär i en ny partner, man får inte nog och vill bara ha mer:)

Lana Del Ray, I’ve got you under my skin… and I’m gonna keep you there forever.

I’m fucking crazy but I am FREE :)

Vem inspirerar och rockar er värld just nu??

LOVE M

The lyrics to this Amazaing song IS parts of my past in words :)

And my motto is the same as ever:
”I believe in the kindness of strangers. And when I’m at war with myself I ride, I just ride.”
Who are you?
Are you in touch with all of your darkest fantasies?
Have you created a life for yourself where you can experience them?
I have. I am fucking crazy.
But I am free.

Ride-Lana del Rey

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

2 kommentarer

Rowena @ rolala loves fredag, september 5, 2014 - 17:59

I’m not really that familiar with her music but Lana Del Rey is sure glamorous! I can’t get enough of CN Blue’s music lately. Happy weekend Maria!

Rowena @ rolala loves

Svara
fashion måndag, september 15, 2014 - 18:55

Super fina bilder på henne! :D

Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 kommentarer 508 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis