Alla hjärtans dag: En dag av kärlek

Detta inlägg är helt tillägnat kärleken. Egentligen önskar jag att alla dagar vore alla hjärtans dag då världen som den ser ut just nu behöver mer kärlek, till dess får vi nöja oss med en dag där kärleken spirar.

alla hjärtans dag love säng

alla hjärtans dag love bebis baby

alla hjärtans dag love häst horse heart

alla hjärtans dag godis candy

life is beautiful

alla hjärtans dag love hjärta heart par

alla hjärtans dag pappa love hurts

alla hjärtans dag love heart cup kopp

whitney houston heart

Alla hjärtans dag

Kärlek behöver inte bara vara till en partner, det kan lika väl vara till ett djur, ett barn eller förälder. Men vare sig vi lever i ensamhet eller söker lyckan hos någon annan är ändå den största och viktigaste kärleken den till oss själva. Har vi inte den spelar det ingen roll hur mycket vi letar kärlek hos någon annan eller hur kända och framgångsrika vi än blir. Praktexemplet på detta är Whitney Houston som så tragiskt dog för några dagar sedan, hon hade allt utom just kärleken till sig själv.

Jag lämnar er här med en hylling till kärleken och en av de största stjärnor vi haft  men som slocknat allt för tidigt. Ta hand om varandra och jag önskar er alla en underbar alla hjärtans dag.

LOVE, M

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  geisslein
  onsdag, februari 15, 2012 at 22:37

  So sad news :o(
  I loooove Whitney!

 • Reply
  Queen of Kammebornia
  torsdag, april 26, 2012 at 15:54

  Vad fint! Ja, tänk om världen kunde vara mer kärleksfull, vad bra det vore. Vi får vara kärleksfulla så sprider det sig som ringar på vattnet. Vilka vackra bilder du har! Jag blir varm i själen.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.