Sommaren börjar tyvärr lida mot sitt slut :( Därför har jag nu valt att summera vår sommar som den sett ut hittills på Inredningsvis. Den kan sammanfattas med ett ord… SVENSK in i minsta lilla tallkotte på stranden. Jag låter denna gång bilderna helt tala sitt egna klara språk.

Vassegoooo snyggingar! Inredningsvis sommar månadsvis juni och juli :)

Juni månad

expressen inredningsvis

inredningsblogg

prydnadskuddar2

I tidningen

Juni började bra för oss då Inredningsvis kom med i Expressen samt att jag fotades på samma vecka (stressigt värre) för både reportage i GP och Aftonbladet. Det kommer jag såklart visa upp när artiklarna är ute senare i höst :)

Den som klart stal showen för tidningarna var dock min katt Brorsan, The Star haha :)

Han är och förblir en sann lysande och jamande kattstjärna :)

ridskola

Kall midsommar 2014

Sedan firade team Inredningsvis (dvs. jag och min kille Jon) midsommar på härliga Amundön utanför GBG. Det var dock inte så idylliskt då det BLÅSTE som H och var jäkligt kallt… äkta Svensk midsommar med andra ord haha :)

inredningstips

Bistucken stackare

Juni avlutas med ett litet trauma då Brorsan The Star flyger upp i min storarumsgardin och blir stungen av ett bi bzzzzz :(  Well, galna katter får rivet skinn säger ju ordspråket och några liv har han avverkat den busen :)

Här tröstar han sig med nya numret av sköna hem… sådan matte sådan katt.

Juli månad

inredningsbloggarna

Softa på Tofta

Herrgårdslyx var det när vi bodde och åt på UNDERBARA Tofta Herrgård vid Marstrand har ni inte varit där ÅK DIT alla måste se denna lantliga idyll enligt mig :)

semester

sommarstuga

BAD, BAD, BAD

Efter en misslyckad sommar vädermässigt så kommer då Äntligen värmen i slutet av Juli. Det summerar vi med bad, bad OCH bad. Vi besöker salta öar som Styrsö, Brännö, Asperö men badar även sött vatten i Delsjön. Vi kommer snart även lista de bästa badplatserna i Göteborg så stay tuned.

Handla på Hönö

En butik som ALLA inredningsfanatiker bara MÅSTE besöka är urmysiga Lilling Cottage på Hönö. Denna lilla butikspärla bjuder på blommor, ekologisk Fransk hudvård samt massor av vackra inredningsdetaljer från bl.a Tine K och Miljögården.

bild 3

Brännö mer än bara brygga

Härmed utnämner jag cafe Varvet på Brännö till Sveriges SKÖNASTE hak. Mitt i ett gammalt båtvarv på Brännö finns detta underbara ställe där mat serveras med omgivning av gamla båtar, hängmattor, loppisfynd och havet som omringar alltihop. Skön Jamaica stämning infinner sig direkt när man går in på caféets terass REKOMMENDERAS :)

veranda

Särö i särklass

Vi besöker Särö en lyxig halvö utanför Göteborg där flådiga miljonärsvillor duggar tätt. Är inte tex. detta hus härligt som taget ur Hans och Greta sagan :)

IMG_3079

Och snipp snapp snut så var vår idylliska Svenska sommarsaga slut :)

Vi kommer idag dock att åka på en fem dagar lång semester neråt Österlen och Ystad och såklart kommer vi att berätta allt om vår semester och tipsa er om hotell när vi kommer hem. Tills dess tar vi tillfälligt avbrott här på Inredningsvis och låter detta sköna sommarinlägg ligga kvar tills vi är tillbaka.

Hur har er sommar varit so far??

Hasta la vista :)

Maria & Jon

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

10 Comments

  1. Maria. You have made me fall in love with Sweden!!!!! Aren’t you so lucky to live there!!

  2. how awesome! so glad for you! you look stunning!

    kisses and wish you a wonderful week!

  3. Vad häftigt att du fotades för tidning! Låter som en bra sommar förövrigt också :D

  4. Underbara bilder! Sommaren är ljuvlig och visst är Österlen och Ystad fint?=)

    Kramar
    Adela

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.