Inredningstrender höst 2020 – hemmet i nytt fokus

(Innehåller Ellos Jotex Soffadirekt länkar)

Äntligen dags för inredningstrender höst 2020! Sommaren har varit urkass vädermässigt så många har varit hemma även på sommaren detta eländiga år. Hemmet har genom Corona pandemin fått en helt ny betydelse än innan. Hemmet är nu vår enda trygghet, där vi kan stänga dörren om allt det skrämmande som pågår i världen. Hemmet blir vår borg där vi kan landa från all pandemi panik och ångest över framtiden. Förut var hemmet bara vårt hem, nu är hemmet vår enda riktiga trygghet i en gungande kaos värld. Det är ett stort statement och därför är det viktigare än någonsin att vi trivs med inredningen på hemmaplan. Många jobbar även hemifrån iom Corona situationen och då får även bra hemmajobb miljö planeras in på dekor agendan.

LÄS MER: STOR REA – 60 % rabatt på all inredning nu

Dags för span inredningstrender höst 2020 och här är den hetaste inredningen inför den nya säsongen.

Mjuka möbler ovan hittar ni 1. Soffa HÄR 2. Fåtöljer HÄR 3. Puffar HÄR och HÄR 4. Rosa soffa HÄR

MJUKA MÖBLER I EN HÅRD VÄRLD

Möblerna hösten 2020 är runda och fluffiga, som ett varmt täcke. Möbeltrenden 2020 är en motanekdot till den kalla hårda värld vi upplever nu. Hårda strikta linjer är inte inne hösten 2020. Nej det ska vara feminina runda former all the way. Vi vill krypa upp i den mulliga soffan som i en varm famn. Känna den beröring vi inte får med att hålla distans från mänsklig kontakt.

SOMMAR REA SHOP

NY SOFFSERIE RÄTT I TIDEN

Soffor ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Soffadirekts nya soffserie Broklyn är helt rätt höst 2020! Mullig, luftig och med runda mjuka former. Perfekt för Fredagsmys och Netflix maraton.

MANCHESTER – TRENDIGAST MÖBELMATERIAL

Manchester inredning ovan hittar ni: 1. Sänggavel HÄR 2. Lampskärm HÄR 3. Lampfot HÄR 4. Förvaringslåda HÄR 5. Sittpuff HÄR 6. Stolar HÄR och HÄR

Sammet har länge suttit på materialtronen! Men i höst får sammet stark konkurrens av supertrendiga modern manchester. När jag säger modern manchester menar jag att detta är en helt annan manchester än den skrikigt orange på 70-talet. Den moderna tidens sammet är finspårig och passar perfekt i vår moderna Skandinaviska stilrena interior.

NATURFÄRGADE MATTOR

Mattor ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

MÖRKA TRÄSLAG

Bord i mörkt trä ovan finns: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR

Mörka träslag började bli trendiga redan i början av året. Men i höst slår mörkt trä ännu större och vi kommer se ännu mer av det i de trendiga Instagramhemmen, tro mig. Matcha mörkt trä med beige inredning i övrigt och gärna några guldiga detaljer, det ger hemmet en lyxig exklusiv vibe.

ASYMMETRISKA HYLLOR

Hyllor ovan hittar ni: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Långt borta är 90-tals bokhyllorna med perfekta raka linjer och vitrinskåp. Den nya tidens hyllor är operfekta och ojämna i mönstret. Kanske som en käftsmäll till överperfektionen i övrigt.

REA PÅ UTEMÖBLER

LÅT VÄGGARNA BLOMMA STORT

Tapet med blommor ovan och många fler hittar ni HÄR

Tapeter med stora pompösa blommönster är hetare än hetast hösten 2020!

SOFFBORD MED UDDA FORMER

Soffbord ovan finns: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR

Soffbord höst 2020 går i udda operfekta former liksom hyllorna. Soffbordet ska vara ett riktigt starkt statement i rummet och göra intryck.

Det är intressant det där hur inredningen följer utvecklingen i världen. Färger, former och mönster alltid har en koppling till vad som pågår på planeten allmänt. Just nu har vi tex. grav klimatkris, det speglas i all inredning med återvunnet och miljövänligt material. Just nu har vi även en pågående horror movie liknande pandemi som påverkar den mänskliga kontakten på många plan. Då kommer den härligt mjuka, fluffiga möbeltrenden som en varm motanekdot till all känslomässig kyla. Det är alltid spännande som interior influencer att se hur inredningstrenderna förändras varje säsong.

Jag hoppas dock på att både miljön blir bättre och att Corona försvinner för gott. Det kommer säkert ta ett tag så till dess får vi krypa upp i höstens nya mysiga mulliga soffor och be en bön om bättre tider :)

Our home is our shelter!

LOVE M

OUTLET REA PÅ INREDNING – upp till 70 % rabatt

All inredning med REA ovan hittar ni HÄR

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.