Inredningstrender höst 2020 - hemmet i nytt fokus

Inredningstrender höst 2020 – hemmet i nytt fokus

(Innehåller Ellos Jotex Soffadirekt länkar)

Äntligen dags för inredningstrender höst 2020! Sommaren har varit urkass vädermässigt så många har varit hemma även på sommaren detta eländiga år. Hemmet har genom Corona pandemin fått en helt ny betydelse än innan. Hemmet är nu vår enda trygghet, där vi kan stänga dörren om allt det skrämmande som pågår i världen. Hemmet blir vår borg där vi kan landa från all pandemi panik och ångest över framtiden. Förut var hemmet bara vårt hem, nu är hemmet vår enda riktiga trygghet i en gungande kaos värld. Det är ett stort statement och därför är det viktigare än någonsin att vi trivs med inredningen på hemmaplan. Många jobbar även hemifrån iom Corona situationen och då får även bra hemmajobb miljö planeras in på dekor agendan.

LÄS MER: BÄSTA SOMMAR REA 2021 – över HALVA PRISET

Dags för span inredningstrender höst 2020 och här är den hetaste inredningen inför den nya säsongen.

Mjuka möbler ovan hittar ni 1. Soffa HÄR 2. Fåtöljer HÄR 3. Puffar HÄR och HÄR 4. Rosa soffa HÄR

MJUKA MÖBLER I EN HÅRD VÄRLD

Möblerna hösten 2020 är runda och fluffiga, som ett varmt täcke. Möbeltrenden 2020 är en motanekdot till den kalla hårda värld vi upplever nu. Hårda strikta linjer är inte inne hösten 2020. Nej det ska vara feminina runda former all the way. Vi vill krypa upp i den mulliga soffan som i en varm famn. Känna den beröring vi inte får med att hålla distans från mänsklig kontakt.

REA FAVORITER – JOtex 30 % rabatt

NY SOFFSERIE RÄTT I TIDEN

Soffor ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Soffadirekts nya soffserie Broklyn är helt rätt höst 2020! Mullig, luftig och med runda mjuka former. Perfekt för Fredagsmys och Netflix maraton.

MANCHESTER – TRENDIGAST MÖBELMATERIAL

Manchester inredning ovan finns HÄR

Sammet har länge suttit på materialtronen! Men i höst får sammet stark konkurrens av supertrendiga modern manchester. När jag säger modern manchester menar jag att detta är en helt annan manchester än den skrikigt orange på 70-talet. Den moderna tidens sammet är finspårig och passar perfekt i vår moderna Skandinaviska stilrena interior.

NATURFÄRGADE MATTOR

Mattor ovan finns HÄR

MÖRKA TRÄSLAG

Bord i mörkt trä ovan finns: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR

Mörka träslag började bli trendiga redan i början av året. Men i höst slår mörkt trä ännu större och vi kommer se ännu mer av det i de trendiga Instagramhemmen, tro mig. Matcha mörkt trä med beige inredning i övrigt och gärna några guldiga detaljer, det ger hemmet en lyxig exklusiv vibe.

inredningsvis Köptips

ASYMMETRISKA HYLLOR

Hyllor ovan hittar ni HÄR

Långt borta är 90-tals bokhyllorna med perfekta raka linjer och vitrinskåp. Den nya tidens hyllor är operfekta och ojämna i mönstret. Kanske som en käftsmäll till överperfektionen i övrigt.

LÅT VÄGGARNA BLOMMA STORT

Tapet med blommor ovan finns HÄR

Tapeter med stora pompösa blommönster är hetare än hetast hösten 2020!

SOFFBORD MED UDDA FORMER

Soffbord ovan finns: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR

Soffbord höst 2020 går i udda operfekta former liksom hyllorna. Soffbordet ska vara ett riktigt starkt statement i rummet och göra intryck.

Det är intressant det där hur inredningen följer utvecklingen i världen. Färger, former och mönster alltid har en koppling till vad som pågår på planeten allmänt. Just nu har vi tex. grav klimatkris, det speglas i all inredning med återvunnet och miljövänligt material. Just nu har vi även en pågående horror movie liknande pandemi som påverkar den mänskliga kontakten på många plan. Då kommer den härligt mjuka, fluffiga möbeltrenden som en varm motanekdot till all känslomässig kyla. Det är alltid spännande som interior influencer att se hur inredningstrenderna förändras varje säsong.

LÄS MER: INREDNINGSTRENDER 2021 – 10 hetaste trender

Jag hoppas dock på att både miljön blir bättre och att Corona försvinner för gott. Det kommer säkert ta ett tag så till dess får vi krypa upp i höstens nya mysiga mulliga soffor och be en bön om bättre tider :)

Our home is our shelter!

LOVE M

REA FYND Shop

Gross taklampa  shop2
Nordic Nest
4.030 SEK6.155 SEK
Randaccio circulare shop2
Nordic Nest
6.116 SEK7.195 SEK
Hamilton divansoffa gräddvit shop2
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Ancona divan höger beige shop2
Soffadirekt
10 195 SEK15 995 SEK
Richmond teddy  shop1
Jotex
3 779,305 399
Oia fåtölj shop1
Jotex
3 849,305 499
Fåtölj pixi shop 1
Homeroom
4 799 SEK5 999 SEK-20%
Malevik  soffbord ø 90 cm
Jotex
1 259,304699
Beau skrivbord brun
Soffadirekt
24953295
Chloé matstolar shope
Newport
5 24810 495 -50%
Bänk benedict shope
Newport
10 71613 395

 

  1. Hej!

    Jag arbetar med tidningen – en lokal annonstidning i Tidaholms kommun.
    Jag undrar om vi får använda din text i vår tidning?

    MVH Daniel Lindström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Maria Ljungström

Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

Senaste inläggen

Annonsering

Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024