fbpx

Inredningstrender höst 2019 – 3 grymt heta färger i höst

(Innehåller Ellos Jotex Reforma Soffadirekt annonslänkar)

Dags för lite inredningstrender igen så här inför en helt ny säsong. Det är så kul att se hur färger och former förändras med varje ny säsong som kommer. I höst ser vi mycket naturmönster och naturmaterial i olika former. Men vi kommer även att dyka ner i mörkret rejält. Svarta möbler är nämligen hetaste inredningstrenden 2019. Deppigt kanske vissa tycker, men grejen är att det beror på ur man mixar svarta möbler med resten av dekoren. Även rostrött och beige är stort i höst.

LÄS MER: 6 HETA INREDNINGSTRENDER HÖST/VINTER 2021

Vasegooo! här får ni tre jäkligt trendiga färger just nu.

ROSTRÖD HÖST

Mustigt röda överkast i sammet ovan finns HÄR

Rostrött eller brända röda toner är HOT STUFF hösten 2019! Som en varm het famn känns denna färg mitt i en snart färglös kall mörk höst. Mysigt och ombonat helt enkelt. Rött är även rejält rätt på modefronten i höst.

Heta nyheter

Snyggt att matcha med rött – mässing/guld

Ni hittar inredning ovan: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR

SVARTA MÖBLER

Möbler ovan finns HÄR

Svarta möbler är en av de hetaste trenderna på möbelfronten i höst. Matcha gärna med tex beige nyanser och gärna med beige sammet som är en annan stor trend. Färger “lyfter” varandra i inredning så tänk på det.

BEIGE SAMMET

Sammetsmöbler ovan finns: Stolar HÄR & HÄR Sänggavel HÄR Soffa HÄR och Sittpuffar HÄR HÄR HÄR och HÄR

För alla som älskar sammet (och vem gör inte d) och beige färg är det dags för ett JEJJJJJ rop. För beige sammet är hetare än lava i höst. Det är nåt lyxigt avslappnat med beige sammet så inte konstigt vi färgrädda Svenskar snabbt anammat den beige trenden.

Shopping favoriter

Nyhet i höst! beige stor sittpuff i lyxig sammet finns HÄR

LÄS MER: Höstens trendigaste soffbord och ni vill ha alla

SÅÅÅÅ! nu kommer frågan många vill veta ÄR rosa rätt än? Svaret är tyvärr nej om man ska se det ur trendsynpunkt :( Rosa är inte lika hett denna säsong. MEN till alla som älskar rosa säger jag bara go for it! för när det kommer till hemmet har man rätt ha vad som helst oavsett trender, gå på känslan helt enkelt.

Av alla inredningstrender höst 2019 så gillar jag beige sammet allra mest. Jag avskydde beige förr, tyckte den färg var aptrist. Det är så kul hur man kan ändra inredningssyn helt i olika faser av livet. Jag hade även en Grekisk period då jag körde Afrodite staty och mulliga former på möblerna. Där är jag inte alls nu utan har en helt annan stil. Lite som mode, jag menar vem ser inte tillbaka på 80-talets mode och tänker hur F kunde jag se ut som det jäkla spektaklet på bild ? haha. Men det är det som även är charmen med tiden, den ständiga förändringen.

Hoppas ni gillar nån av trenderna ovan och hottar till hemmet i höst :)

LOVE M

REA FYND Shoppen

Nordic Nest
4.030 SEK6.155 SEK
Nordic Nest
6.116 SEK7.195 SEK
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Soffadirekt
10 195 SEK15 995 SEK
Jotex
3 779,305 399
Jotex
3 849,305 499
Homeroom
4 799 SEK5 999 SEK-20%
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
24953295
Newport
5 24810 495 -50%
Newport
10 71613 395

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis