Inredningstrender 2022 – 5 färg trender det nya året

(Innehåller adslänkar)

Det är dags för färg trender 2022! Det är så kul att se alla nya färger och inredningstrender varje nytt år. Vi ser även att färgerna speglar det som sker i världen just nu. Vi älskar nu naturfärger och nyanser som ger lugn och stabilitet i en kaosartad värld. Vi vill komma hem till ett hem där färgerna ger ett avslappnande intryck som för oss ifrån all övrig överstimulans. Färg trenderna för detta nya år är inte bara beige, utan det kommer några nya mer färgstarka uppstickare som varmröd och himmelsblått.

LÄS MER: INREDNINGSTRENDER 2022 – 10 STÖRSTA NYA TRENDER

Här får ni nu 5 heta färg trender 2022 och en av färgerna är min personliga favofärg, vilken är er? :)

Färg trender 2022

Lila – årets hetaste färg

Detta är i särklass den hetaste färgen 2022. Lila är det nya årets absolut största färg. Denna läckra nyans kommer att dominera hela 2022, både i mode och inredning. Enligt Feng Shui är lila färg en andlig nyans. Den ses ofta i kyrkor och tempel och har en lugnande renande effekt på sinnet.

Vi möter ett lila år 2022 och det för oss till ljuvligt doftande syrener om våren!

Shoppa lila favoriter

Ni hittar röda möbler ovan HÄR HÄR HÄR & HÄR

Varmröd

Nummer 2 som mest trendig färg 2022 är varmröd. Denna röda nyans är en mix av röd och terracotta. Den mustigt röda färgen har redan synts inom mode och flera superstars klär sig i rött inför det nya året. Tänk dock på att det får inte skrika Jul-röd. Utan en mer bränd ton av röd är det som gäller just nu.

SHOPPING FAVORITER

Tapet ovan finns HÄR

Blågrått

Blågrått kommer att komma in starkt 2022! Denna kalla coola färg passar perfekt för rum som behöver en perfekt relax bakgrund. Silver detaljer är snyggt att mixa med blågrått. Har ni beige väggar och soffa, kan det vara snyggt att köpa några trendiga blågråa kuddar.

Shoppa gröna favoriter

Ljusa gröna nyanser

Mörkgrönt har varit poppis några säsonger! 2022 kommer ljusgrönt att ta över trendtronen. Vi kommer att se lövgrönt och massa krispiga härliga ljusgröna nyanser. Perfekt att matcha mörka gröna växter med. Material som är snygga att mixa med ljusgrönt, är mässing och marmor.

Himmelsblått

Även ljusblått kommer på tapeten 2022! Jag tänker alltid åå Ted Gärestads sång “Himmlen är oskyldigt blå” när jag tänker på ljusblått. Detta är en glad fräsch färg som passar in i de flesta miljöer. Matcha gärna med grått och vitt för en perfekt nyansbalans.

Gröna sängkläder ovan finns HÄR

Beige som varit så poppis några säsonger ger nu vika för mer färgstarka nyanser. Men självklart går det alltid lika bra att ha beige och naturfärger som bakgrund. Satsa på några färgglada kuddar och textilier som livar upp den bästa tiden på året, våren!

Jag hoppas ni fått lite skön färginspo i detta inlägget och är redo att möta ett nytt färgstarkt år 2022.

/Maria

SHOPPA FAVORITER

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 488 visningar

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis