fbpx

Inredningstrender 2019 – 4 grymt trendiga färger

(Innehåller Soffadirekt Jotex Ellos Soffadirekt Newport annonslänkar)

Det är dags för inredningstrender 2019 span igen. Denna gång tar vi ett trendspan på vilka färger som är glödheta det nya året. Denna trendkategori tycker jag alltid är roligast och mest spännande varje år. Färger gör så otroligt mycket i våra hem. Glad är jag även att vi förra året fått se massa nya härliga nyanser på väggarna, som kontrast till den trista vita trend som vart ett bra tag. Vi vågar ta i mer med väggfärg nu och jag tror det beror på alla kända hem på Instagram som har stor maktfaktor inom inredningstrender. Det blir lite “vågar de så vågar jag” hemma i stugorna och därför får alla duktiga tjejer bakom Instagram hemmen tummen upp från mig.

LÄS MER: 6 HETA INREDNINGSTRENDER HÖST/VINTER 2021

Vassegooooo! här kommer Inredningsvis allra första inlägg 2019 och vi snackar inredningstrender 100 %

Inredningstrender 2019

Inredning ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR

Heta nyheter

Ljuvliga sittpuffar ovan hittar ni HÄR

Rosa soffor finns HÄR och HÄR Stolar finns HÄR HÄR och HÄR

Rosa regerar (fortfarande)

HUR! glad blev inte alla vi som har rosa som favofärg att den är inne som attan även 2019? Jag menar kolla bara på Instagram förra året med alla otaliga rosa sittpuffar och rosa kuddar. Ja vi har verkligen tagit till oss den flickigt rosa till våra Svenska hjärtan på riktigt. I år kommer rosa även i en ljusare nyans, tänk rejält utspädd jordgubbshake så är ni trendrätt inne.

Jag är personligen superglad att rosa är så inne då jag haft denna färg som favofärg lääääänge.

Tapeter ovan hittar ni HÄR

Rosa tapeter med guldiga inslag – helt trendrätt 2019

grön Inredning finns HÄR

Grön i olika nya nyanser

Grön färg började klättra på trendtoppen förra året. Detta året fortsätter grönt att vara en trendig färg men kommer nu även i nya nyanser. Vi kommer att se ljusgrönt mycket både inom mode och inredning. Lite som en väl mogen avokado sa någon och det stämmer bra. Ljusgrönt kommer även att rocka köken 2019 som Ikea visat tidigare i höstas.

Våren den spröda ljust gröna och sköna är därmed helt trendig 2019 :)

Nyheter som trendar

Inredning ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR Kuddar finns HÄR HÄR och HÄR

Beige sammetsstolar ovan hittar ni HÄR och guldspegel HÄR

Guld/brun i lyxig symbios

Jag säger guld och brun för att båda nyanser är inne 2019 och när de flyter samman till guldbrun är det allra trendigast. Även guldiga tapeter och väggfärger är riktigt inne våren 2019. Härligt säger jag och guldiga detaljer passar även perfekt ihop med trendfärgerna rosa och grönt.

Inredning ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. Kuddar HÄR HÄR HÄR och HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR

Lila i textilier och detaljer

Lila vår älskade och hatade färgraket! Om det förut var inne med möbler i lila är det detta år 2019 mer rätt med detaljer i lila som textilier. Det kommer även nya spännande mer “spaced out” nyanser av lila.

Jag älskar lila i perioder och brukar då pynta soffan med lila sammetskuddar. Mixa gärna lila med dovt bruna och orange toner för ett spännande intryck.

OCH sittpuffen regerar …än!

Sittpuffar ovan hittar HÄR

Såklart måste jag ju även trendspana lite möbler och sittpuffen regerar helt klart på trendtronen även detta år.

Foto: Duktiga @parvinsharifi

LÄS MER: 6 sätt att inreda med lyxig sammet för ett hem med WOW-känsla

Anda trendiga färger 2019 kommer bli bruna nyanser åt kaffe och cappucino, hot chili rött och mörkt turkos. Det är så spännande med vad man kan göra med och förändra med färger i inredningen. Om man bara byter ut två små prydnadskuddar i soffan kan hela rummet få ett ansiktslyft. Det fick jag erfara när jag stylade min soffa för en tidning jag skulle vara med i. Jag sprang hundra gånger och bytte prydnadskuddar hos Zara Home innan jag till slut hittade rätt. Det hela avgjordes genom att jag tillsatte två små lila sammetskuddar som jag hämtade från sovrummet. När de mixades med guldiga kuddar bara nåt hände och soffan blev WOW!

Testa er fram med färger därhemma måla om byt ut detaljer och framför allt våga ta i med nya färger. Så här nu i början av ett nytt år är det prefekt att rensa ut gammalt och föra in nya fräscha inredningsprylar.

Jag hoppas att ni hade en kanon nyår det hade jag trots att den firades helt alkoholfri detta år. Man behöver inte alltid dricka för att ha kul och dessutom va det skönt vakna upp utan baksmälla som resten av Sverige haha. Jag önskar alla en grym start på det nya året 2019 och låt det bli ett färgstarkt år.

Nyårspuss M

REA fynd SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis