Back to business och några heta inredningstrend tips!

Förra veckan var det nästan på gränsen till tropisk värme vissa dagar! Nu är vi tillbaka i vanligt lagom varmt Svenskt sommarväder. Men hettan kommer igen var så säkra,  tills dess kan jag hetta upp er med sommarens heta tropiska inredningstrend.

Tänk prydnadskuddar med palmer och tropiska blomster, lampor formade som tropiska frukter och doftljus med kryddiga exotiska dofter.

Här är några inredningstips inför sommaren med sköna vibbar av Bahamas, Jamaicapalmer, Bob Marley och evigt gassande sommarsol!

Inredningstips

hmprod (7)

inredningstips trend

Alla trendiga tropiska detaljer ovan kommer från Hm home HÄR och jag menar hur störtskön är inte bananapan kudden? och coola koppen med bananer.

Inredningstips: Djungelfiera balkongen med tropiskt mönstrade kuddar, guldiga detaljer och några stora palmer i varje hörn.

hmprod (2)

Använd The power of prydnadskuddar och låt tropiska vindar svepa över soffan!

hmprod

Inredningstips

Om tropikvärmen kommer återstår att se, men den tropiska inredningstrenden är absolut hetast i sommar, den saken är kristallklar!

Jag tycker att denna stilen passar bäst i ett sommarhus vid havet, speciellt med massor av exotiska prydnadskuddar på verandan.

Vilken inredningsstil tycker ni är finast på sommaren??

Tropic fantastic!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

4 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.