Här på Inredningsvis har vi massor av tips och inspiration när det kommer till inredning. För att hjälpa er lättare hitta inredningstips vi skrivit om hittills har jag sammansatt det här inlägget som en mini-guide. Klicka på länkarna i texten för att komma vidare till inläggen och tipsen

En best of Inredningsvis helt enkelt!

LÄS MER: 10 sammetsmöbler för ett lyxigt hem med WOW-känsla

Inredningstips

Svensk lyxvilla inredning

inredningstips
Svenska hem är världskända för en snygg och stilren inredning. I det här inlägget om svenska heminredning kikar vi på en villa som var till salu utanför Stockholm. Vi tar reda på massor av tips för inredningen i hallen, vardagsrummet, köket sovrummet och mer.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

Kakelugnar

kakelugnarna
Klassiska svenska kakelugnar i modern inredningsmiljö är en svensk inredningsklassiker. I det här inlägget visar vi hur kakelugnen gör hela skillnaden i hemmet.

Få den skandinaviska inredningsstilen

himmelssang
Ett enkelt och stilrent inlägg om enkel och stilren heminredning – den skandinaviska stilen.

Inredningstips: Garderob

Höstgarderob

closet
Här delar vi med oss av 6 tips för en höstgarderob. Allt om hur du använder ytan till max, till inspiration om heltäckningsmattor i garderoben. OCH garanterat Svensk stilren stil in the closet :)

Garderob: Inspirationsbilder

En hel hög av inspirationsbilder för en ny garderob!

Inredningstips: Väggar, tapeter och textilier

8 tips för heta väggar

tavelramar 2
I inlägget 8 inredningstips för hetare väggar visar vi hur ni kan skapa vackra väggar därhemma med hjälp av tavlor och tavelramar. Snabbt Svenskt och snyggt!

Väggdekor

Inspirationsbilder med citatväggar och info om var du kan skapa och beställa egna citatväggar.

Tapetsering: Så här gör du

tapeter gula
I det här inlägget visar vi en film om tapetsering samt bjuder på en hel rad olika tapeter och tapetstilar – något för varje smak!

7 sätt att inreda med textilier

textilier inreda
Ett inlägg med 7 riktigt smarta tips för inredning med textiler. Vi täcker allt från tyg som rumsavdelare till tyg som sänggavel.

Inredningstips: Fönster och gardiner

Gardiner: 5 tips

Här hittar ni Sveriges bästa gardin guide för alla typer av gardiner. Vi kikar på valet av färg och tyg, längd, hiss- och rullgardiner, persienner och mörkläggningsgardiner. Hur man sätter upp, syr och placerar gardiner på bästa inredningsvis.

Hissgardiner

Inspirationsbilder och -tips om praktiska och vackra hissgardiner.

Persienner

persienner badrum
Inte bara dammiga, gammalmodiga och tråkiga, persienner kan heta till inredningen i vissa nyckelrum i hemmet, exempelvis badrummet. Här visar vi persienner som inredningstips i badrummet och köket.

Antik- och budgettips för heminredningen

10 IKEA hacks

ikea hack 4
Här visar vi 10 sätt att hacka IKEA möbler. Billigt och bra! Svenskare än Svenskt

Heta budgetfynd

porslin
Snygg heminredning behöver inte kosta skjortan. I inlägget 6 heta budgetfynd visar vi vägen till snygga heminredningsprylar till en billig peng.

Budgettips från Ellos

prydnadskuddar
En guide till budget inredningsprylar från butiken Ellos.

Antikafynd

antikt sovrum
Här bjuder vi på inredningsinspiration i antik format. Spana in dessa läckra antikamöbler.

Balkong inredningstips

snygga balkonger
Här visar vi upp 7 vackra balkongstilar, inklusive lantlig, city, marint och mer.

HöstbalkongerHär kan du se 8 tips för en höstmysig balkong i naturfärger.

Engelsk lantligt

lampor
Gillar ni den mysiga inredningstilen som heter ”engelsk lantligt”? Kika då på vårt inlägg English Cosy.

Bohemian vintage

turkos indiska
Det här inlägget om Bohemian Vintage inkluderar en hel massor av inspirationsbilder och -tips i en stilig blandning av olika inredningsstilar, inklusive antik, Marockansk, Indisk och Hollywood.

Marockanskt kakel

kakel badrum
Ett jätteurval av tips och inspirationsbilder om Marockanskt kakel och klinkers.

8 inredningsstilar

art nouveau
Slutligen, en guide där vi visar kontraster på 8 olika inredningsstilar. Vi täcker lantligt, skandinavisk, modern, retro, nautisk, organisk, Hollywood och Art Nouveau.

LÄS MER: 10 lyxiga sammetssoffor till rejält REA-pris just nu

Vill ni ha ännu mer inredningstips? Använd sökrutan i menyfältet, GILLA Inredningsvis på facebook, och kom tillbaka snart för mer inredningsinspiration!

/Jon

INREDNINGSVIS SHOP

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

4 Comments

  1. Monnaie Ernakulam Reply

    Love the interior designing and interior furnishing!

  2. Those tips are so great and inspiring! Scandinavian style became one of my fav, Swedish homes and design is really impressive, edgy and cosy. Happy Weekend Maria and Jon, love and hugs! xo

  3. Hello Jon,

    I must appreciate your work, that’s very nice interior. Ideas are great and in addition to yours it would be better if you also include the ideas of improving ceiling style because ceiling is also important part of decoration. Having chandelier or something to hang gives very nice looks.

    Moreover, I have wrote a blog on DIY hoe decor tips hope you like it too. http://margaretsonlinestore.com/blog/diy-home-decoration-tips/.

  4. Hey Jon, this Scandinavian style looks so rich and elegant. I like the wardrobe part the most. White really makes everything spacious.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.