(Innehåller Jotex & Ellos annonslänkar)

Ingen inredning är fulländad utan prydnadskuddar! Dessa små fyrkantiga, runda eller avlånga små tyg ting spelar mycket större roll än vi tror. Prydnadskuddar är för inredningen vad skor är för outfiten, dvs. de fulländar, förskönar och syr samman allt i perfekt balans. Ja de kan förvandla vilken sunkig koja som helst till ett slott på bara några få minuter.

LÄS MER: 6 billiga sänggavlar som ser dyra och lyxiga ut

Jag är själv en tvättäkta kuddnarkoman och idag har jag därför satt samman en inredningstips special från mitt eget hem. Jag visar här bilder tagna före prydnadskuddarnas magi och efter när kraften tagit över möblerna. Men tjejer tro aldrig att killarna kommer fatta det där med kuddar, för det sker när solen bytt plats med Mars :)

Låt er fyllas och inspireras av THE power of prydnadskuddar!

Prydnadskuddar

prydnadskuddar

KÖPTIPS: Lyxig sänggavel som min ovan hittar ni till bra pris HÄR

FÖRE – här ser ni  min säng före prydnadskuddarnas magiska makt. Tråkig, vit, trist och tom min katt Brorsan ser deprimerad ut.

prydnadskuddar sovrum

Köptips: Lyxiga prydnadskuddar som de ovan hittar ni billigt HÄR

EFTER – såååå ska det se ut! Mysigt, ombonat och raffigt med röda prydnadskuddar i sammet och allt får volym med stora kuddar längst som stöd bak.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

sovrum inredning

Här har jag pimpad samma säng med ett par Designers Guild kuddar i en lila nyans. Se vilken annan känsla och karaktär rummet fick med bara ett litet byte av två små små kuddar.

prydnadskuddar tips

Soffan före: Tråkigare än spöregn i November är min soffa utan den färgglada kuddhörnan!

inredning

Köptips: Massor av snygga billiga soffkuddar finns att köpa HÄR

Soffan efter: Här har The power of prydnadskuddar vispat med trollspöet och än en gång bevisat sin övernaturliga inredningskraft. Tips: Mixa gärna olika färger och mönster i soffan, testa er fram till allt känns helt rätt. Det allra bästa med kuddar är att de går att byta ut så fort man tröttnat.

inreda vardagsrum

Min sittpall innan kuddar! inte ens katten vill ligga där så omysigt är det.

prydnadskuddar rosa

Sittpall efter: och ja ni ser ju vad jag menar, det är detaljerna som gör ALLT!

prydnadskuddar billigt

KÖPTIPS: Lyxiga plädar och prydnadskuddar finns billigt HÄR

Här har jag kört en annan variant på kuddar samt en fårpäls. Life is to short for ugly pillows så välj dem med omsorg.

Kuddar är som skor – man väljer dem efter humör!

inredningstips vardagsrum

Katten Pärlan är nöjd när soffan är rejält soffpimpad!

LÄS MER: 20 lyxiga sittpuffar i sammet som rockar hemmet hårt

VOILA! Där ser ni vad jag menar med THE power of prydnadskuddar och utan dem hade hemmet eller uteplatsen inte varit de samma.

Har ni pimpat därhemma med kuddar och vill visa hur bra det blev ? Sänd då resultatet till maria@inredningsvis.se så kan jag ta med det här på bloggen. Jag söker även före/efter bilder på Svenska hem så har ni något som verkligen blivit WOW efter renovering, dela med er vettja så andra kan få se  resultatet.

May the power of prydnadskuddar be with you!

LOVE M

INREDNINGSVIS BUDGETLYX KÖPTIPS

 

 

Inredning ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR 12. HÄR 13. HÄR 14. HÄR 15. HÄR 16. HÄR

Fler lyxiga sittpuffar hittar ni billigt  HÄR

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

19 Comments

 1. Härligt tävling! Å visst är det så, kan aldrig ha nog många kuddar :-)
  Ska genast tävla!
  Kram o ha en bra dag!
  /Anna

 2. Så snyggt! Tänk vilket lyft det blir med lite kuddar. Gillar din sänggavel. Vart har du köpt den?

  KRAM!! Anna

 3. Kuddar kan verkligen liva upp möbler. Gillade särskilt kuddarna på sängen. Blev verkligen ett lyft för sängen :)

 4. Så fint! Jag är också helt galen i prydnadskuddar och har fyllt alla sängar och soffan här hemma med dem. Brukar köpa nya överdrag till dem så jag kan variera lite mer efter tycke och smak. Fin kisse du har! Jag har min lilla Dessi här som också gärna vill vara med på bild :)

 5. ÄLSKAR kuddar. Den där grå avlånga med guldpaljetter har jag några av, som jag köpte av den vinst jag fick från din förra Jotex-tävling :D

  Och ja, potatisklyftor… OH MY! SÅ GOTT!

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.