fbpx

Romantisk inredning i mustiga färger

Vi är inne i en ny säsong och med den kommer också nya spännande färgtrender. Hm home bjuder i höst på härlig romantisk inredning i mustiga lila nyanser. Häng med i några romantiska sovrum med färgad krydda.

Romantisk inredning

romantisk inredning

Är inte hundkudden från Hm home bara helt makalöst söt och gör sig finemang i vilken sovrumsinredning som helst :)

paslakan

skjutdorrar

I en romantisk inredning är det viktigt med blommönster och självklart några väldoftande ljus vid sängkanten.

overkast

Romantisk inredning

Jag startar veckan med lite härlig romantisk inredning ala HM home. Här ser vi inga mörka murriga höstfärger så långt ögat kan nå och det gör mig glad. Jag omfamnar färg och ljus på vintern då vädret i Sverige är under all kritik. Vi ser mycket fuschia färgade påslakan och härliga ljusrosa romantiska nyanser.

Personligen har jag en stor svaghet för romantiska sovrum, frasiga sidengardiner och lyxiga överkast:) Det ska kännas som man är en drottning varje gång man lägger sig. Sängen ska vara stor, lagom mjuk och passa den allra kräsnaste prinsessa på ärten. Då är jag nöjd och kan drömma ljuva drömmar om livet, kärleken och allt det vackra däremellan.

Hur ser ert personliga favoritsovrum ut????

Ha en skön Måndag :)

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis