Lampor inspiration och snygga inredningstips

Så här när mörkret är nära inpå är det dags att lysa upp hemmet. När det kommer till lampor finns det en hel djungel därute att välja på. Det gäller att hitta rätt lampa för att belysa rätt plats på rätt Inredningsvis:)

Jag ger er här några lysande lamp tips att rocka mörkret med.

Lampor inspiration

lampor inspiration

Mer lampor inspiration hos lampan

Det är just nu kristallkrona-REA hos lampan.se och det är rena drömmen för mig med kristallkrona-obsession :)

lampor

Rätt lampor på rätt plats

Börja med att ställa dig i ditt hem och kolla noga vad exakt du vill ge lite exta ljus. Rätta lampor på rätt plats kan nämligen göra UNDERVERK och få ett dött, trist rum att bli levande. Spotlights är riktigt bra om du vill visa upp detaljer längs väggarna. De finns med dimmer vilket är bra om du inte vill ha för starkt ljus på vissa ställen.

lampor

En cool golvlampa förgyller rummet och ger det helt ny karaktär, denna vita heter Compass.

kristallkrona lampa

Till alla er som drömmer om lampor med bländande kristall men som inte har tillräckligt högt i tak hemma. Då är en plafond den bästa lösningen och den här kristallplafonden gör verkligen susen under blusen :)

inredningsblogg

Är spotlights en lampa ?

Ja i alla högsta grad Spotlights som lampor i taket är absolut det bästa för att belysa detaljer så som tavlor och att få färger att bli levande i inredningen. Själv är jag besatt i att punktbelysa i mitt hem…jag belyser bl.a mina sidengardiner och de får ett helt nytt liv på kvällen :) Rekommenderas.

prydnadskuddar

Så här vackert och levande kan ett rum se ut med rätt belysning på rätt ställen :)

[hr]

Lampor inspiration

Alla underbar lamp inspiration ovan kommer från lampan.se De har även kristallkrona-REA just nu, så vill du ge ditt hem lite kunglig glans…skynda fynda :) De har också stort lampsortiment och jättebra tips på hur du bäst belyser ditt hem i vintermörkret.

Själv är jag KÄR i nya alstret av kristallkronor från Markslöjd och funderar på att ha den i vardagsrummet. Man måste förgylla tillvaron inomhus med lampor när mörkret utanför kväver ljuset. Sååå kryp upp i soffan, tänd favorit lampan, belys och mys :)

Hoppas ni gillat min special av lampor inspiration nu :)

LOVE M

lampan

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis