Hissgardin: tips för snygga solskydd

(Innehåller Ellos Jotex Newport Soffadirekt annonslänkar)

På sommaren är det starkt dagsljus från alla håll och det gäller även inomhus. Det kan dock bli för mycket med sol inomhus, därför är hissgardiner en mästerlig uppfinning.

LÄS MER: STOR REA – 60 % rabatt på all inredning nu

En hissgardin stänger ute lagom mycket ljus, går att dra upp och ner och finns i tyg att matcha all sorts inredning. Jag ska inköpa en ny gardin till mitt kök då ljuset är så starkt att jag överväger solglasögon eftersom jag bländas av morgonsolen :)

Hissgardin

lr diskho

hissgardin

Billiga snygga hissgardiner finns att köpa HÄR

Hissgardin i kök:

Är perfekt för att skydda för solen när man lagar mat. Ta en titt på övrig köksinredning och välj sedan hissgardin efter kökets stil. I ett lantligt kök passar det tex. med randiga hissgardiner som ovan.

Vill man få en mer personlig hissgardin kan man som på andra bilden sy på egna kanter. Det ger gardinen en mer personlig touch och är jädrans snyggt :)

INREDNINGSVIS SHOP

kontorsinredning

Hissgardiner perfekta för kontor finns HÄR

Solskydd för hemmakontoret:

Passar perfekt när man jobbar och är enkel att dra ned om man har skrivbordet framför fönstret. Bra mycket trevligare med hissgardiner än tråkgrå persienner som många arbetsplatser har.

Välj gärna en kul hissgardin med snyggt mönster, då blir arbetet lättare.

paslakan

Hissgardiner för sovrummet hittar ni HÄR

Hissgardin sovrum:

Hisnande snyggt gör den sig i sovrummet. På bilden har man valt att fånga upp detaljer i rummet som går igen på hissgardinen. SNYGGT. Vit hissgardin för romantisk feminin känsla och svart hissgardin om man vill ha mer mystik och mörker.

 

badkar med tassar

MMM there it is again…my black/white floor wet dream :)

Hissgardiner badrum:

Ja det går jättebra att sätta upp hissgardin i badrummet också. Är man begåvad med stort badrumsfönster är det vackert med en färgglad hissgardin mot allt det vita i badrumsinredningen. Prova er fram mixa och matcha och fråga solskyddsbutiken om tips.

Inga regler finns när man inreder så gå loss och våga vara lite crazy där hemma :)

hissgardin

Och här finns ett riktigt intressant och informativt inlägg från bloggen ”att vara någons fru” om att sy en hissgardin. SJÄLV.

Hissgardin

Det finns två huvudvarianter av hissgardiner. Den ena är en enkel billig lösning med knytband. Men den här typen rullar man upp gardinen för hand. Den andra varianten drar man upp med fästen vid sidan av fönstret – en lite lyxigare variant med andra ord.

Vissa persienn firmor tillverkar hissgardiner helt efter ditt önskemål. Dvs om du lämnar in ett tyg får du tillbaka den i gardin form. Har du inte ekonomin till personliga hissgardiner finns det fina enkla modeller på t.ex Hemtex och Ikea till rimliga priser.

Vad gillar ni hissgardiner??? Hiss eller diss? :)

Ha en kanondag sötnosar.

LOVE M

REA SHOPPING TIPS

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis