Garderober: smarta tips för din drömgarderob

Det sägs att vägen till mannens hjärta går via magen – i så fall går vägen till kvinnans hjärta genom snygga välplanerade garderober. Det här omtalade området där vi förvarar både kläder och ett och annat skelett, finns i otaliga varianter.

LÄS MER: 12 billiga hyllor online perfekta för litet hem

Alla har dock inte förmånen att göra om ett helt rum till walk in closet ala Hollowood-fruar. Då får man göra det bästa av den förvaringsplats som finns tillgänglig i huset. Men ju fler garderober desto bättre :)

Några heta tips till era garderober nedan…

Garderober

garderob

Förvara smart

En smart men något dyrare variant när det gäller garderober är skjutdörrar: snyggt och tar väldigt lite plats. Det finns även sängar med förvaring under, på t.ex Ikea vilket är en utmärkt lösning för dig som bor i en trång etta.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

garderober

Bokhylla V.s skohylla

Ikea har den legendariska bokhyllan Billy, som enkelt kan förvandlas till en praktisk skohylla. Har du ett oanvänt trist förvarings utrymme såga till Billy och vips har du ny fräsch garderob till skorna ala glamour :)

hatthylla och sommarklänning
Extreme closet makeover :)

inredningstips

hallmöbler

Garderob av tyger

Har du liten boyta kan du skapa garderober av tyg. Ett tungt tyg som fästes på gardinskenor i taket fungerar bäst. Det som är bra med tyg är att det går att tvätta och byta ut lätt om du tröttnar En ny garderob för varje säsong kanske? :)

Sedan kan du alltid matcha väggen med liknande tyger, det ger en lyxig känsla.

Info om bra gardinskenor hittar ni HÄR.

stolar

Garderober

LÄS MER: 10 lyxiga sammetssoffor till rejält REA-pris

Ett sista personligt garderobstips från mig är… RENSA ut allt gammalt. Du kommer aldrig använda klänningen hängandes längst in köpt ’05 (även om du tror det :). Att rensa ut gamla kläder är otroligt renande för själen, en riktig vår-feng shui. Ut med gamla skelett ur garderoben och in istället med det du verkligen använder och behöver.

Som sagt många förvarings alternativ finns det, då gäller det att hitta sin egen personliga garderob favorit :)

Rensa röran och ut med skeletten ur garderoben!

Vilken är din ultimata drömgarderob ????

LOVE M

INREDNINGSVIS SHOP

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis