fbpx

Inredningstips: heta djuriska lustar

Den djuriska trenden fortsätter och idag ger jag er några heta inredningstips med sexig exotisk djungelfaktor :)

Inredningstips

inredningstips

 

Ett inredningstips om ni ska bädda med leoparmönstrat är att ha övriga färger i säng och sovrum ljusa och neutrala. Det kan lätt bli överdos av kattmönster annars och då lutar det åt en tacky pudelrockshow ala 80 tal ist för het säng :)

sanggavel

Tufft zebramönster möter feminin bäddning på ett perfekt inredningsvis :)

inredningstips

vaska

Eftersom inredning och mode går hand i hand så ser vi även mycket djurmönster på fashion fronten TUR är att det är ute med äkta vara bara.

inredningsblogg

Lejonet och de andra djungeldjuren tackar oss för att vi bara använder fejkad päls :)

skor

Inredningstips

Jag är väldigt svag för den djuriska trenden som hängt med ett tag nu. När det blåser och regnar är det skönt med lite heta inredningstips ala leopard och zebraskinn. Jag älskar verkligen att mysa i höstrusk med lyxiga pälsplädar och ha zebramattor vid sängen.

Det ska dock ALLTID vara fake fur enligt min melodi. Att ta livet av och utrota vilda vackra djur för att vi ska vältra oss i lyx tycker jag är äckligt, osmakligt och empatilöst. Nej det enda som jag vill ha 100%  fejkat i min säng är ett djuriskt överkast, allt annat håller jag äkta :)

Vad gillar ni mina inredningstips?  hoppas att de väcker era djuriska lustar :)

Ha en kanondag!

LOVE M

Få rabatter och de senaste inläggen med de hetaste inredningstrenderna

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis