Inredningstips: 6 heta budgetfynd

Finns det någon skönare känsla än att fynda?? När man hittat det där kapet i butiken och går därifrån totalt tillfredsställd medan köpdjävulen nöjt hånler i smyg. Som inredningsbloggare hittar jag alldeles för många fynd för att dela med mig av alla. Men jag ska från och med nu regelbundet ge er några bitar ur den stora inredningskakan därute. Klart att jag delar med mig till er mina sötnosar :)

doftljus

UNDERBARA lyxiga doftljus Colour & Scent från MIO 69 kr, bara namn som pink champagne och cotton blossom mmm :)

paslakan

Påslakan Crystal Nu 219 kr från Zalando som just nu har stor REA på sängkläder. Härlig mönstrad badrumsmatta från Halens för bara 129 kr. Now THAT’S a bargain :)

porslin

Turkos tekanna fylld med vårkänslor från Indiska 199 kr och VECKANS KAP från Rusta.. brickbord Endast 149 kr..helt sjukt billigt.

Ingen fyndhörna utan IKEA…Vackra vägglampan Årstid för bara 129 svenska riksdaler :)

Det bästa sättet att fynda är väl ändå att plöja igenom butikernas stora REA-hysteria varje år. Det är ganska kul att från håll betrakta människor som är på REA. Alla artighetsmasker faller av och med rå svettig jaktinstinkt slåss kvinnor om HM-klänningen, sista storlek 36 tills bytet är tryggt säkrat i shoppingkassen. Den stora frågan är varför annars så civiliserade människor blir till vilda djur av tre små ord stavade R E A och…….

Är det okej att fynda till varje pris??

Ha en kanonvecka och glöm inte skynda fynda :)

LOVE M

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis