fbpx

Sovrumsinredning med marin inspiration

Dags att dyka ner mellan lakanen för lite härlig sovrumsinredning att drömma om. Några som kan detta med att bädda sängen så där drömsk är Zara Home som nu dessutom finns som fysisk butik i Stockholm.

Sovrumsinredning

sovrumsinredning

 

interior design blog

Maneter… bäst att brottas med på torra land :) Zara home bjuder denna säsong på mycket sovrumsinredning med marin inspiration direkt från havets djup.

prydnadskuddar

prydnadskuddar 2

Blå sovrumsinredning är bäst i lagom dos enligt Feng Shui och massor Zara home har av härliga blå prydnadskuddar att hotta upp sängen med.

inredningstips

Zara Home bjuder på massor av härliga havsnära sovrumsinredning denna säsong som får självaste Poseidon att ta på sig spenderarbyxorna :)

inredningsblogg

Bordet av Phillipe Starck är bara KÄRLEK :)

 Sovrumsinredning

ÄNTLIGEN slipper vi i Sverige åka utomlands för att handla live hos Zara Home. Nu i Augusti öppnar nämligen en splirrans ny Zara Home-butik på Birger Jarlsgatan 15 i Bibliotekstan i Stockholm. Närmare bestämt en butik på hela 450 kvm full av härliga inredningsdetaljer, varje shoppingnarkomans dröm (eller mardöm). Jag kommer så fort jag kan vallfärda till huvudstaden för att shoppa loss på min absoluta favobutik inom sovrumsinredning. Bäddsortimentet från Zara Home är en våt sovrumsdröm i sig :)

I denna kollektion hämtar Zara Home sin inspiration ifrån samma källa som mig….Havet. Mönster med maneter och MYCKET blått rivstartar Zara Home hösten med. (Jag avskyr däremot slippriga brännmaneter i havet när man vill simma lugnt, de gör sig bäst på bild :) Vi ser även härliga naturfärger, otaliga snäckor och koraller i Zaras sortiment av inredningsdetaljer.

Vad gillar ni att Zara Home öppnar i STHLM??

Simma lugnt!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis