OK vet ni hur mycket jag ÄLSKAR rosa på en skala? grejen är att det inte finns någon skala stor nog haha. Ikea kör denna säsong i massor på sin inredning och inredningsdetaljer. Jag menar kolla bara in IKEA nyheten den rosa soffan Friheten HUR snygg är den inte på en skala !

Mer rosa åt folket :)

Inredningsdetaljer från IKEA

 

Den nya rosa bäddsoffan ’Friheten’ (bara namnet mmm) från IKEA är smoking hot! tssss…perfekt för heta höstromanser :)

inredningsdetlajer Host

Gör hemmakontoret till en rosa dröm med hjälp av rosa skrivbord och rosa kontorsstol ala IKEA.

inredningsdetaljer

Förvaringsaskar i läckra färger perfekt för både garderob och kontor. Ikea har som sagt denna säsong massor av härliga rosa inredningsdetaljer.

inredningsdetaljer i rosa

Tyger i rosa från IKEA.

inredningsdetaljer

Inredningsdetaljer

Detta gillar jag… just för att rosa inredningsdetaljer är det snyggaste jag vet. Det är något glatt och uppiggande med rosa och därför är det min absoluta favofärg. IKEA bjuder denna höst på hett rosa inredningsdetaljer och möbler, perfekt för att lysa upp och rivstarta med i höstrusket.

Jag har personligen väldigt svårt för att bjuda in det mörka och murriga hem till mig på vintern. Vi behöver inte mer mörker vi behöver MER FÄRG och ljus inomhus. Det en evig gåta varför de flesta Svenska butiker på vintern inte säljer mer färgade detaljer, istället för tråkbrunt och murriga mönster med lätta epilepsivibbar.

Vive IKEA och mer färg åt folket :)

Vad gillar ni rosa höst…hot or not???

Ha en härlig helg!

LOVE M

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

12 Comments

 1. Jag älskar rosa och alla andra röda toner och använder det gärna hemma. Jag blir glad av dem – varmt och välkomnande = kärlek!
  Kram Eva, Tinibelli

 2. Åh, jag älskar rosa och frossar lite i det i tjejernas rum! Jag gillade den där rosa soffan riktigt mycket! Ja, mer rosa till folket! Det gör en glaaad!

  Kraam
  Petronella

 3. En IKEA tiene cosas sencillas y geniales !!!!
  Besos
  Esperanza
  22carla1990NancyBarbieNenuco.blogspot.com

 4. Wow vilken häftig färg på soffan!
  Jag tycker att den är en superfin färgklick.

  Kram till Dig duktiga inredningsbloggerska <3
  Stoffe

 5. Hi Maria! I agree with you, for me is absolutely IN also in autumn as all the year! I hate darkness especially in decor! Grea pink inspiration dear! Enjoy your weekend, hugs and kisses! xo

 6. Herrejisses, jag lämnade ju en kommentar om soffan.
  Sedan köpte jag den helt ovetande. Haha, vad lustigt :D men färgen stämmer inte överrens med katalogbilden, den är mer ”varm”

  Kram
  Stoffe

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.