Inredning trend just nu! Färgen ’turkos’ kan även kallas för aqua eller cyan. Namnet kommer från grekiskan – kyanos – som betyder blå. Turkos är även en av Indiskas läckra färgsatsningar just nu.

Turkos färg är en het inredning trend just nu och vi kommer se mycket av den även inom mode i år. En sådan vacker nyans som ger känslan av medelhav, bad och salta dopp…..eller hur ?

Inredning trend

inredning trend

En härlig färgstark turkos inredning trend våg sköljer över vårt klonade svartvita rike :)

Köptips: Inredning i fina färger som ovan hittar ni at köpa HÄR

inredningsblogg

porslin

turkos indiska

Turkost var inne förra sommaren och hänger kvar även denna säsong. Jag gillar turkost då det påminner om sommar, sol och salta hav. Indiska bjuder i vår på fräscha turkosa produkter och jag har redan inköpt en stor härlig tekopp.

Jag hoppas att ni haft en skön solig helg sötnosar. Själv har jag varit på Styrsö igen och haft det UNDERBART. Vill ni se alla sköna ö-bilder vi fotat så kan ni gå in på inredningsvis instagram :)

Vad gillar ni denna starka trend som går i turkos ???

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

10 Comments

 1. Jag alskar det mesta Indiska har och mina favoritglas kommer dairfran och har foljt mig fran Uppsala till Singapore och nu Dubai. Lite ironiskt att trots att det finns sa manga indiska expats har I Dubai sa har jag knappt sett nagon motsvarighet till Indiska har. Underbart fina saker!
  Kram!

 2. De har mycket fint på indiska och de där turkosa nyanserna är så fräscha nu till våren och sommaren.
  Tack för en inspirerande blogg
  Kram Linda

 3. Beautiful post! Yeah I have Twitter and Facebook and you can find me in my page Social Networks and clik on facebook and Twitter.

  Laura

 4. Stoffisen Reply

  Min absoluta favoritfärg!
  Turkost är så vackert, och det stämmer att vi med fiskens stjärntecken faller pladask för färgen. Vårigt, fräscht och wow!

  Kram
  Stoffe

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.